Джанґо
Посвященный
Будь ласка,
Увійти
або
Будь ласка,
Увійти
або
Будь ласка,
Увійти
або
Вітаннячка.
Одним словом, мені з трьох текстів один робити влом, тому даю посилання, а далі єбіться як хочете. А ще я не ігроман, тому екскюзьмуа за неточності.
В загальному, сюжет розвивається таким чином, що США підминає Канаду частково через більш зручну експлуатацію нафтових родовищ на Алясці, по причині логістики. Ну і ще через те, що Штати ніхуя собі можуть собі це дозволити. А Китай не будь дураком — починає з ними рамситись з використанням ЯЗ. Навіщо і з якою ціллю я поки не розімую. Та в нас і причини не треба шукати.
Но але дуже цікаво, що на момент виходу третьої частини цеї гри (2008), Штати не мали жодних претензій на Канаду. Бо це б тоді означало трошки попсувати стосунки з Бриатнією. До цього року не мали претензій. А Китай в свою чергу не наводнив світ своїми товарами, і наслідком не став одною з домінуючих економік. І тому теж навряд чи міг вважатись геополітично значущим суб'єктом.
То як думаєте, як це сприймати. Співпадіння в епоху співпадінь? Предиктивне програмування?
І цей, хотів ще спитати хто в цю гру грав? Там на карті Україна залишилась? Цікавить Поділля, Закарпуття, Буковина і може трішки наддніпрянщина
Останнє редагування: