andrik1488
Гуру
Давайте блять, помагаємо триматись Секті за життя. Заїбала падати
Я думав що я пароль забуаДавайте блять, помагаємо триматись Секті за життя. Заїбала падати
Пароль четыре единицы, если шоЯ думав що я пароль забуа
Кто то ставит подножки )Давайте блять, помагаємо триматись Секті за життя. Заїбала падати
Кто кто - пидары шершавые. Всякие псилоцибины ддосят блятьКто то ставит подножки )
псилоцибиновые?)Кто кто - пидары шершавые. Всякие псилоцибины ддосят блять
Psylocibine, кент Нуклеонапсилоцибиновые?)
С чего ты взял?Psylocibine, кент Нуклеона
Улицы шепчутС чего ты взял?
БЛефУлицы шепчут
Та я ж сарказнічаю. Не сприймай все так seriously.
Не не ти серйозно....я знаюТа я ж сарказнічаю. Не сприймай все так seriously.
Истину глаголишь..Раньше довольно часто было, когда ддосили недоброжелатели.
Плохо, что админа нет или и.о. хотя бы. А то и домены локали, зеркал нима, домкны на нейм завернуты, тор-версии нима.
Не удивлюсь, если пропадет надолго или на совсем. На радость конкурентам, которые уже довольно потирают руки, что площадка без админа, арбитра, гаранта...
А не ти то ди тут козачком засланим працюєша все знаєш так що і якРаньше довольно часто было, когда ддосили недоброжелатели.
Плохо, что админа нет или и.о. хотя бы. А то и домены локали, зеркал нима, домены на нейм завернуты, тор-версии нима.
Не удивлюсь, если пропадет надолго или на совсем. На радость конкурентам, которые уже довольно потирают руки, что площадка без админа, арбитра, гаранта...
Інспектор Гаджет, а ну ка розберитесьА не ти то ди тут козачком засланим працюєша все знаєш так що і як
Застав усе становлення і розвиток рц від початку історії, де секта виникла пізніше.А не ти то ди тут козачком засланим працюєша все знаєш так що і як
Печально.....така історія буття одне вмирає щоб народилося інше...Застав усе становлення і розвиток рц від початку історії, де секта виникла пізніше.
Не на одному майданчику прожив від початку і до кінця, більшість з них так і зникли...
ой бляя, потраченоPsylocibine, кент Нуклеона
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.