★SHOP STAR SHOP★ Шиш, Фен, XTC. ОПТ. Одесса клады, Украина отправки

starking

Команда Секти
Seller
Повідомлення
139
Вподобайки
196
Бали
1 550
Репутація
350
Депозит
0 $
здравствуйте
есть марки в наличии?кто знает
Є лсд так пишіть оператору

Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь щоб побачити посилання!
Повідомлення об’єднано автоматично:

Всем привет! Нужен совет, посылка отправлена, забрана с почтомата курьером, но до отделения отправления не дошла, прошло уже несколько дней,очень похоже на какую-то подставу, или может в мп что то заподозрили, в общем что делать в этом случае?
Питайте оператора в тг, таке іноді буває, пошта також не працює ідеально, не наводіть паніку раніше як потрібно все буде добре, стараємось як можем в сьогоднішних реаліях, стелс і сроки! Мирного неба всім і поменше негативу і накрутів!

Oxigen

У меня не покупать!
Повідомлення
3
Вподобайки
2
Бали
13
Репутація
0
Пройшло вже три дні, оператор телеграма каже кожен день, що вже відправили, думаю, що не побачу я своїх шиш(Ragecry

Останнє редагування:

DEATHAGAINST

У меня не покупать!
Повідомлення
4
Вподобайки
2
Бали
8
Репутація
0
оплата надійшла і вже п'ять днів слухаю шо скоро відправлять чи вже відправили, але ніхуя немає ((

ira789

У меня не покупать!
Повідомлення
3
Вподобайки
0
Бали
1
Репутація
0

DEATHAGAINST

У меня не покупать!
Повідомлення
4
Вподобайки
2
Бали
8
Репутація
0
  • Вподобайка
Вподобайки: Sellic

starking

Команда Секти
Seller
Повідомлення
139
Вподобайки
196
Бали
1 550
Репутація
350
Депозит
0 $
були задержки, багато хто з курерів відпочивав за цей місяць! Вже все стало на свої місця, стараємся щоб всі получали свій товар вчасно! Всім дякую за коментарі.

• Вподобайка
Вподобайки: Peep4

Arbayten_boss

У меня не покупать!
Повідомлення
1
Вподобайки
0
Бали
686
Репутація
0
Максимально не рекомендую, спочатку прислали 10 гр. (Невідомої субстанції яка навіть смаку не має!) Ви пробували амфетамін який не має смаку і запаху?
Потім після вирішення "питання"мені прислали замість 10 грам за 3000 - 4.93 і ЦЕ З ЗІПЛОКОМ... От і думайте чи варто тут замовляти.... єдиний плюс даного магазину це оплата удобна. А порошок завжди був слабкий,такий слабий я лиш в Польщі пробував. Одним ловом бодяга. По ітогу купа часу потрачено і мінус 1500 грн.

Зверху Знизу