Ціна договірна завжди,то людина робила, трохи попробує і таке мочить, бачишАвган куш если брать 10 получается по 200 грамм а если 20 - по 220![]()

Ціна договірна завжди,то людина робила, трохи попробує і таке мочить, бачишАвган куш если брать 10 получается по 200 грамм а если 20 - по 220![]()
Арсенал виєбе псж?Премиум шишки?
Это пиздец просто
Шопопало
Миру усім нашим,ви коли бачите,семочки каннабісу продають,там еррорс, інші,як думаєте,де вони ті горіхи беруть, сотнями тисяч,?от у мене, мабуть ще є хтось,і беруть,а трави остаются,ну там звісно є трохи триму з шишок, але дуже мало, переважно це сортові якісні рослини,така у нас махоркаШо такое махорка?)) расскажите плз
Обычная россыпь? не химоза?
Добро пожаловать! Запишите главного каннатестера Одессы на комбо из шишек Дизель + Афган, по каждому сорту отпишу отдельный трип. В подписи 115 примеров моих репортов. Тесты провожу через вапорайзер и бонг.Миру усім нашим,ви коли бачите,семочки каннабісу продають,там еррорс, інші,як думаєте,де вони ті горіхи беруть, сотнями тисяч,?от у мене, мабуть ще є хтось,і беруть,а трави остаются,ну там звісно є трохи триму з шишок, але дуже мало, переважно це сортові якісні рослини,така у нас махорка
Арсенал виїбав сам себе,я б так це назвавАрсенал виєбе псж?
Тада, список тестеров быЧето зависла тема. А так хотелось свежака.
Я уже опробовал 20 минут назад и шишку и сечку, репорт сегодня опубликую)Шалома братанікі, маємо оціх братаніків,що ввійшли у список, проби були одіслані оцім тестуючим:1 Qazoplm11
2 XAT
3 Mongolhik777
4 SAHURU
5 TiempoDeAmar
6 SpiritOF4tun3
Qazoplm11 бачу вже відписався, чекаємо на ваші відгуки Переглянути вкладення 95318Переглянути вкладення 95319Переглянути вкладення 95320Переглянути вкладення 95321Переглянути вкладення 95322
Ти за двадцять хвилин усе попробував , чи це просто вираз мови?Я уже опробовал 20 минут назад и шишку и сечку, репорт сегодня опубликую)![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.