Секс ачівки

трікстер

Посвященный
Повідомлення
743
Репутація
1 902
Вподобайки
1 549
Бали
874
достижения-секс-Ачивки-1688926.jpeg

може і баян, но грає як табачнік під д-метом

А что дают за выполнение?
треба кєнтів, скідаєте на общак, який в майбутньому буде винагорода за виконання. Можна не на бабкі, а на щось більш екстремальне. Наприклад всі хто не виконав жруть гавно чи шо.

Далі ставите сроки. Рік, думаю норм буде.

І паніслась. Хто перший завершує - отримує все лаве.

Звісно, це не враховуєм, що кєнти можуть бути піздаболи. Це спортивний інтерес і грати треба чисто для себе, щоб цікаво прожити життя. Тому всі хто бере участь мають розуміти, що не винагорода головне.

треба кєнтів, скідаєте на общак, який в майбутньому буде винагорода за виконання. Можна не на бабкі, а на щось більш екстремальне. Наприклад всі хто не виконав жруть гавно чи шо.

Далі ставите сроки. Рік, думаю норм буде.

І паніслась. Хто перший завершує - отримує все лаве.

Звісно, це не враховуєм, що кєнти можуть бути піздаболи. Це спортивний інтерес і грати треба чисто для себе, щоб цікаво прожити життя. Тому всі хто бере участь мають розуміти, що не винагорода головне.
Надо на видео снимать только тогда считаться будет

улыбнул))

Выполнено процентов на 90. Дальше выполнять не вижу смысла, так как из приятного мало что осталось(разве что 10 девственниц или 50 поз ). Да и Платину( Пиздабола) все равно не получить, так как изначально заруинил Беспилотник. А чтобы "Уродливый сукин сын" выполнить видимо нужно каким-нибудь Нуклеоном быть

Есть спорные позиции 😁

Выполнил беспилотника и пидра💪

Выполнено процентов на 90. Дальше выполнять не вижу смысла, так как из приятного мало что осталось(разве что 10 девственниц или 50 поз ). Да и Платину( Пиздабола) все равно не получить, так как изначально заруинил Беспилотник. А чтобы "Уродливый сукин сын" выполнить видимо нужно каким-нибудь Нуклеоном быть
ого, достойно поваги!)) Навіть Болгарщика, Садовніка і Слюнтяя і Справжнього Друга?)))
Повідомлення об'єднано автоматично:

Выполнил беспилотника и пидра💪
ну це вже початок!))
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я уже читать заебался, сначала надо девушку найти
жиииза))

Много вариков недочитал

Назад
Зверху Знизу