треба кєнтів, скідаєте на общак, який в майбутньому буде винагорода за виконання. Можна не на бабкі, а на щось більш екстремальне. Наприклад всі хто не виконав жруть гавно чи шо.А что дают за выполнение?
Надо на видео снимать только тогда считаться будеттреба кєнтів, скідаєте на общак, який в майбутньому буде винагорода за виконання. Можна не на бабкі, а на щось більш екстремальне. Наприклад всі хто не виконав жруть гавно чи шо.
Далі ставите сроки. Рік, думаю норм буде.
І паніслась. Хто перший завершує - отримує все лаве.
Звісно, це не враховуєм, що кєнти можуть бути піздаболи. Це спортивний інтерес і грати треба чисто для себе, щоб цікаво прожити життя. Тому всі хто бере участь мають розуміти, що не винагорода головне.
ну взагалі ідея норм, типу такі собі джекаси але з уклоном в сторону єблі, документалка ахуєнна вийде)Надо на видео снимать только тогда считаться будет
Я уже читать заебался, сначала надо девушку найти
ого, достойно поваги!)) Навіть Болгарщика, Садовніка і Слюнтяя і Справжнього Друга?)))Выполнено процентов на 90. Дальше выполнять не вижу смысла, так как из приятного мало что осталось(разве что 10 девственниц или 50 поз ). Да и Платину( Пиздабола) все равно не получить, так как изначально заруинил Беспилотник. А чтобы "Уродливый сукин сын" выполнить видимо нужно каким-нибудь Нуклеоном быть
ну це вже початок!))Выполнил беспилотника и пидра
жиииза))Я уже читать заебался, сначала надо девушку найти
Цю не виконав. Хіба якщо зарахувати просто дівчину друга, а не найкращого)Справжнього Друга?)
Зараховано!))Цю не виконав. Хіба якщо зарахувати просто дівчину друга, а не найкращого)
зосередився на декількох?)Много вариков недочитал
я болгарщик и по совместительству маменькин сынок
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.