Щастя це коли ви прокинулись. Щастя це коли ви встали і пішли, може ви напаснулися або напаснетеся або які ще вживабельні помінятори ви там приборкали, якщо ви зожник то це взагалі просто пояснити - для вас за щастя навіть просто посрати.
А може для вас щастя це не просто коли ви пішли - а побігли, граючи мускулами ніг, може не побігли а полетіли на параплані, або не на параплані, а просто залізли вгору на дерево. Не питайте мене навіщо вам залазити на дерево - може то за закладкою, чи може ви працюєте зрізатором висотніх дерев або ви просто котик.
Щастя це коли у вас є десниця і лівиця, можливо ви не лізете нікуди вгору, а просто своїми кочерижками викопали колодязь і спускаєтесь вниз завершувати роботу. Можливо ваша робота, неважливо яка, може бути виконана навіть без рук-ніг, як Стівен Гокінг якого паралізувало крім 1 мускула яким можна моргати і чел наморгав пару популярних книг, а перед цим коли йому було меньш тяжко - ще декілька робіт на тему ЧД. Не важливо на яку тему, насправді.
Щастя це рух - але не обов'язково вгору чи вниз, на північний схід чи на південний захід, вовка кормлять ноги, а людину руки, а программера так взагалі пальці, художника годують фарби, каменьщика - молот, менеджера замовник, замовника клієнт, а клієнта - власник менеджера його власного клієнта, але ця стаття не про те щоб розповісти вам як виготовити дерев'яний олівець.
Щастя це те, що я вам розповів вище, та й усе.
На 1%.
Просто в тому сенсі, що вищезгадані 1% щастя це і є: весь отой рух, двіж, подорож - про які я писав так довго.
Решта 99% чоловічого щастя в тому,
щоб знати, точно знати,
куди.