❗️СБУ затримала головного психіатра ЗСУ

Borborigmo

Посвященный
Повідомлення
1 452
Репутація
2 080
Вподобайки
2 899
Бали
1 304
❗️СБУ затримала головного психіатра ЗСУ, який за час повномасштабної війни розбагатів на понад 1 млн доларів
IMG_1288.jpeg
Цей чоловік ще є заступником Голови Центральної ВЛК та вирішує питання щодо придатності військових до проходження служби.

Все своє нове майно він оформив його на свою дружину, доньку, синів та інших осіб.
IMG_1289.jpeg
Мова йде про Олега Друзя, повідомили джерела.
IMG_1290.jpeg

fb_img_1728326147460-jpg.50585

Заставят выучить табличку деления или оденут браслет на ногу на 60 дней и фатит

Країні пора розробляти плани таргетних ліквідацій за прикладом Ізраїлю

У нього просто багато родичів де він наколядував, а до нього доїбались..

❗️СБУ затримала головного психіатра ЗСУ, який за час повномасштабної війни розбагатів на понад 1 млн доларів
Переглянути вкладення 70193
Цей чоловік ще є заступником Голови Центральної ВЛК та вирішує питання щодо придатності військових до проходження служби.

Все своє нове майно він оформив його на свою дружину, доньку, синів та інших осіб.
Переглянути вкладення 70192
Мова йде про Олега Друзя, повідомили джерела.
Переглянути вкладення 70191
Всех кто посещал «косачевку» с маленьким праздником , он же фактически там был главным ! Можете считать отомстили ему , за ваши ночи бессонные и санитаров злых :D

не хило

А на сколько миллионов разбогател за время войны Андюша Ермак?
Когда этого уёбка на бутылку посадят?

Всех кто посещал «косачевку» с маленьким праздником , он же фактически там был главным ! Можете считать отомстили ему , за ваши ночи бессонные и санитаров злых :D
Охбля наслухався я стрьомних сторі про косачевку, як ліси з ранку до вечора валили і на горбу таскали і т.д. тіп знакомий там три роки пробув

о косачевке наслышан, если этот чорт был там главврачом, то это внатуре повод открыть шампусик и поднять бокалы за то что он больше никогда никого не будет (ка)лечить.

я когда узнал что высунули пидозру главрачу наркологички в которой я начинал свой карьерный путь, то неделю наверное ходил в приподнятом настроении.

Охбля наслухався я стрьомних сторі про косачевку, як ліси з ранку до вечора валили і на горбу таскали і т.д. тіп знакомий там три роки пробув
Наслышан о косачевке,ещё был центр в Ширяево

А на сколько миллионов разбогател за время войны Андюша Ермак?
Когда этого уёбка на бутылку посадят?
Мають скоро щонайменше звільнити, адміністрація Трампа хоче його обнулити
Повідомлення об'єднано автоматично:

о косачевке наслышан, если этот чорт был там главврачом, то это внатуре повод открыть шампусик и поднять бокалы за то что он больше никогда никого не будет (ка)лечить.

я когда узнал что высунули пидозру главрачу наркологички в которой я начинал свой карьерный путь, то неделю наверное ходил в приподнятом настроении.
А що це за косачівка? Чим славиться?

))) я начинал свой с 3 отделения наркологички в Виннице))

Назад
Зверху Знизу