Sandra

• Автор теми TEYA
  • Дата створення

TEYA

Мудрец
Повідомлення
3 243
Репутація
2 164
Вподобайки
3 137
Бали
1 640

💽💃

Одна з секс-символів мого дитинства
Пам,ятаю в дитинстві у дядька в кімнаті все було обклеяне закордонними буклетами з зображенням оголених та напів🧖 оголених дівчат... супер та інших моделей. Також там висіло дуже багато календарів з рок зірками ⭐минулих часів а-ля асідісі чи металіка, шпалери майже не проглядалися за барвистими витворами журнальногоарту. Крізь сизу димку прокуреного🌬️ наскрізь простору я потрапляв туди наче в якийсь інший вимір.

Останнє редагування:
Одна з секс-символів мого дитинства
Скажи) не хочу хвалитися, но я була в неї на концерті 🥲

Пам,ятаю в дитинстві у дядька в кімнаті все було обклеяне закордонними буклетами з зображенням оголених та напів🧖 оголених дівчат... супер та інших моделей. Також там висіло дуже багато календарів з рок зірками ⭐минулих часів а-ля асідісі чи металіка, шпалери майже не проглядалися за барвистими витворами журнальногоарту. Крізь сизу димку прокуреної🌬️ наскрізь кімнати я потрапляв туди наче в якийсь інший вимір.
Блін)) у мене був точно такий досвід в дитинстві. Тільки я це все узревала на кораблях, де мужики ходять в дальні рейси і кожна каюта це отдельний вид мистецтва 😁

Скажи) не хочу хвалитися, но я була в неї на концерті 🥲

Блін)) у мене був точно такий досвід в дитинстві. Тільки я це все узревала на кораблях, де мужики ходять в дальні рейси і кожна каюта це отдельний вид мистецтва 😁
Ого прикольно👍)) в моряків на дальніх рейсах в каютах там напевно ще цікавіший арт😂 Завжди хотів море чи окенан переплити на паромі водні подорожі це так захоплює) але поки далі Дніпра та Одеси не запливав

Ого прикольно👍)) в моряків на дальніх рейсах в каютах там напевно ще цікавіший арт😂 Завжди хотів море чи окенан переплити на паромі водні подорожі це так захоплює) але поки далі Дніпра та Одеси не запливав
Це так) Теж саме, но ще до Дніпра підіймались, через Каховську і Дніпровську ГЕС 😢 Шлюзи конечно це ще те явище, особливо коли ти малий і все таке величезне..
Тоже мрію поплавати, но чесно кажучи потрапивши в шторм біля Одеси, і бачивши то тіки море, то тіки небо, хватіло 😄

Це так) Теж саме, но ще до Дніпра підіймались, через Каховську і Дніпровську ГЕС 😢 Шлюзи конечно це ще те явище, особливо коли ти малий і все таке величезне..
Тоже мрію поплавати, но чесно кажучи потрапивши в шторм біля Одеси, і бачивши то тіки море, то тіки небо, хватіло 😄
Так ти справжня морячка і в штормі навіть побувала👍

• Вподобайка
Реакції: TEYA
Назад
Зверху Знизу