Авокадо ти тут ?Methoxyketamine or 2-MeO-2-deschloroketamine - хтось має вихід?!
І де наш товариш?! Переглянути вкладення 37510
Якби ж то…Авокадо ти тут ?
Нажаль і я давно не бачив, ні Ravana, Massan де? Не бачив й нашого доброго Аво…!Давненько його тут не бачив
За діда знаю)ravana уже давно перестал заходить, ещё когда старая лаба была жива
Дякую, вивчав схожу статтю по синтезу МХЕ, матеріали присутні. Натхнення та таланту не маю!можна взяти долю в свої кремезні руки
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Мы с ним общались, на старой лабе, он писал что занят и не до лабы, надеюсь с ним все хорошоravana уже давно перестал заходить, ещё когда старая лаба была жива
Та дідо живий, харвить свою сонячну Сатіву, всіх нас переживе!Мы с ним общались, на старой лабе, он писал что занят и не до лабы, надеюсь с ним все хорошо
Ну у него может условия позволяют, а у меня харв дома уже давно невозможен, родни много, знают что это такое, мне тупо не дадут... Хотя было одно лето, каждый день долбил границ не видел, они в шоке былиТа дідо живий, харвить свою сонячну Сатіву, всіх нас переживе!
Мультикекс, або пригадую тебе, і трусилися разом в чатах, або говорю за іншого…Ну у него может условия позволяют, а у меня харв дома уже давно невозможен, родни много, знают что это такое, мне тупо не дадут... Хотя было одно лето, каждый день долбил границ не видел, они в шоке были
Та я один такой)Мультикекс, або пригадую тебе, і трусилися разом в чатах, або говорю за іншого…
В джабер фрукту напиши . В прошлом году был на местеMethoxyketamine or 2-MeO-2-deschloroketamine - хтось має вихід?!
Давно его видно не было ..Methoxyketamine or 2-MeO-2-deschloroketamine - хтось має вихід?!
В приватні можеш надіслати лінк жаби?В джабер фрукту напиши . В прошлом году был на месте
Так, тому цікаво стало, може десь, колись..Давно его видно не было ..
Если найду в какой жабе с ним общался скину )приватні можеш надіслати лінк жаби?
Ахуенно , дисойиатив на хлоре ! Дай вам бог здоровьяMethoxyketamine or 2-MeO-2-deschloroketamine - хтось має вихід?!
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.