Рагулі як завжди 🤮🤮🤮

Borborigmo

Конфуций
Повідомлення
4 308
Репутація
7 206
Вподобайки
8 261
Бали
2 880
Переглянути вкладення -2285975816572845501.mp4

Бодібілдер виступав під російську пісню на Кубку України з бодібілдингу у Львові.

Один із спортсменів із Дніпра на змаганнях з бодібілдингу WABBA 2025 один вийшов на сцену під російську композицію.

Федерація бодібілдингу пізніше визнала, що це була помилка. Результат спортсмена анулювали, а у WABBA запевнили, що в майбутньому подібні інциденти не повторяться

Переглянути вкладення 97435

Бодібілдер виступав під російську пісню на Кубку України з бодібілдингу у Львові.

Один із спортсменів із Дніпра на змаганнях з бодібілдингу WABBA 2025 один вийшов на сцену під російську композицію.

Федерація бодібілдингу пізніше визнала, що це була помилка. Результат спортсмена анулювали, а у WABBA запевнили, що в майбутньому подібні інциденти не повторяться
це диверсія

Це бля хуєта. Він не вийшов під гімн рососії, то вже перебор. Смердюче рагульйо, яке вивезло дітей за кордон розказує як бути патріотом України. Каструвати цих унтерменшів.

Ебанаты )

• Вподобайка
Реакції: Muni
❗️ «Цей трек написав мій друг», — бодібілдер дав коментар щодо свого виступу під російську музику у Львові.

Він переконує, що пісню, яка прозвучала на сцені, створив його друг із Дніпра — спеціально до дня народження спортсмена. Трек озвучили за допомогою штучного інтелекту. Відтак, він не є офіційною піснею жодного з російських виконавців.

Також чоловік погодився з рішенням організаторів анулювати його результати.

«Але я згоден з позицією та рішенням федерації, попри важку підготовку до змагань. Авжеж, надалі я буду узгоджувати музичний супровід моїх виступів», — сказав спортсмен.

То у него бронь есть или отстрочка Чи шо? Типа нужное дело для страны делает в военное время?
Жертвует собой заради побед? Сокращая себе жизнь заради красот по типу силиконовых онлифанщиц, которые приносят большие налоги в казну (принудительно).

Мне искренне жаль одного качка блоггера который на тцк гнал и быстро очутился в окопе и ещё быстрее задвухсотился, принесши много мяса заради страны.
Жаль что так быстро погиб...

Він нікому нічого не винен. Тупо робить те, що йому в кайф. Як і більшість ню людей тут, які днями торчать
То у него бронь есть или отстрочка Чи шо? Типа нужное дело для страны делает в военное время?

нема на нього фаріон

Переглянути вкладення 97435

Я уже честно говоря ничему не удивлюсь ибо знаю в какой стране я живу

Ага.Тобто цей круасан знаючи яка буде реакція(тим паче у Львові)всеодно вирішує вийти під трек кацапською(і пох хто там його написав).Але заїбало рагульйо,я правильно зрозумів?🤔

Останнє редагування:
Да с гитлером ходи ,свастики показывай ,все норм.

зрада прям кругом далі

Ага.Тобто цей круасан знаючи яка буде реакція(тим паче у Львові)всеодно вирішує вийти під трек кацапською(і пох хто там його написав).Але заїбало рагульйо,я правильно зрозумів?🤔
у нас з Конституції поки що не викинули пункт про всебічну підтримку і захист мов нацменшин, зокрема російську. Але так, в рагулів конституція на паузі, я забув

Потужно?
Та чому дививутись?
В надутому тілі, як правило, місця мізкам не лишається.
Є пару вояк в друзях в соц мережах, так оні тоже сторіси з підарським музлом постять - ета піздєц.

Назад
Зверху Знизу