Purple Punch від Weed shop

Паяльник

Гуру
Повідомлення
5 800
Вподобайки
10 634
Репутація
9 653
Бали
3 340
Вітаю вас хлопчики і дівчатка, і ваших домашніх улюбленців також!

Цей тріп буде про куріння шш Purple Punch від магазину
Weed shop

Посилку відправили в той же день, а от їхала вона два, йобана нова пошта, а ну шо поделать.
Стелс стандартний, в ньому вакуумна упаковка і зіпчик.

giphy.gif

Після розриву вакууму зразу почув потужний запах, це радує і надихає водночас.
Самі шш виглядають вельми презентабельно, приблизно ось так

6345.jpg
Ранок у мене був не самий найкращий, трохи справ і напрягів, а в кучу до єбейшої спеки я умудрився хапнути в добавок ше харчове отравлення, як наслідок - слабкість і паскудний настрой бонусом, карочє був злий і повністю недовольний.
Вирішив використати дану речовину в рекреаційних цілях, гірше від неї точно не буде, замастирився тестити з самого раннього ранку карочє

879789.jpg
4123.jpg
  • шш світо-зеленого кольору
  • По стуктури Доволі таки сильно тверді, хоча так не виглядають
  • Жовті вуса і тріхоми присутні в великій кількості
  • Хороша просушка, зерен не наблюдається
  • Потужно пахнючі, запах духмяний і приємний, пробиває через зіп

giphy.gif

Тестер - 32 \ 190 \ 83
Речовина - шш сорту
Вага - 2г, все по чесному
Дозування - 0.3
Толер - великий

Кростолер - гашиш, чутка алко

0-00
Карочє починаю я хапати прям з самого ранку, я по життю чоловік рішучий і тому про всяку хуйню лєву стараюсь не думати.
Напалюю бігом, аходить легко на початках, практично без якогось смаку, аж підозріло якось лайтово, однак поступово чухаю як дим явно трансформувався, став з сивого жовтим

0-10

Картіна дєйствія починає кардинально змінюватися.
Нагрібає легко і поступово, проте доволі стрімко.

Трошки крутиться голова, потемніла графічна складова реальності, мене починає нормально так пресувати, в голові стає мутно, чухаю як піднімається температура, іменно хвилями по тілу, імпульси поступово розслабляються мій брєнний організм.
Доволі сильно дусить мєха, відчуваю певне печіння подразнення в районі трахеї, також плотно післушило і чутка гірчить в роті.

Дихати важко, а ше сюда же якшо хочете то можна добавити й без того важке літнє повітря, кисню катастрофічно не хватає.
Настрій різко пішов вгору, буквально через пару мінут появився ефект «добрий ранок», пробиває на поржати з любої єрунди, мутити, ломлюсь тута сюда в двіженії, внєзапно до мене доходить, замічабювнєзапно що говорю вголос сам з собою (прівєт дурдом)

0-20

Наблюдаю свою давольну либу в зеркалі. Либа давольна, морда чутка почервонівша а очі ше більше,
вони прям бордові і блискучі, стєкляні, маслянисті
Двіж себе казирно розкриває, голова крутиться сильніше, час починає тормозити,
думки в голові ще більше, сильний розслабон мязів тіла, навіть чуть підтяшнює.

Доволі сильно замєдлило як візуальну картіну так і внутрішні процеси

1-00

Перша година пройшла як в тумані, причому так рєзко шо я аж ахуєл, практично не помітно, досі сильно тупить, гребе файно і лампово, відчуття повної безтурботності на пару зі спокоєм і приємним чілом по всьому тілу, відчуття дуже позитивні.
Прийшовши чутка до себе я змінив ненадовго свою обстановку, вніс разнобразіє так сказати, подихав свіжим повітрям, і провів зустріч з падєльніком. Курити він відмовився бо за кермом, ну нє т о нє не буду ж я заставляти, поговоПовернувшись додому трішки сів за видимість роботи.
В голові просвітлилось, вона почала працювати, думки стали трішки швидшими, є натхнення, креатив і всі решта приємності, настрій дуже кайфовий, карочє я всім задоволений

2-00
Двіж приємно продовжується. Тіло - храм, душа - веселка, всесвіт - не існує, все оточуюче - ілюзія.
Дуже класно й приємно розслабило, також доволі сильно пробило на сушняк, пішла в хід солодка водичка, ну а хулі.
Смакові відчуття підсилені, холодна рідина солодка рідина тече по трубах як в суху землю, освіжає і дарує насолоду

2-30
Десь на цьому моменті ефект поступово помалу почав йти на спад.
Релакс, спокій, хороший настрій та інші постефекти залишились ще доволі довго, без тупняка чи головної болі, а далі в хід пішла ше добавка, та й по всьому )

giphy.gif

Висновок:
Чудова й потужна банка, доволі м’ясиста, тверда й масляниста, однак при цьому всьому прекрасно просушена.
Гребе індючно, стонить весело, причому яскраво, вишукано і прекрасно по часу. Можу рекомендувати

Манагер - 11\10
Доставка - 10\10
Стелс - 11\10
Органолептика - 8.5\10

ШШ - 9\10

Тривалість дії - 8\10

Чудовий репорт і шиш на вид також цікавенькі

дуже мясиста, по ній з зовнішнього вигляду не скажеш.

ти вже єшку пробував? чи в тебе мдма
Еха) ні завтра планую на природі під вечір як жара спадає) а в тебе тож є єха чи МДМА від цього продавця?)

Еха) ні завтра планую на природі під вечір як жара спадає) а в тебе тож є єха чи МДМА від цього продавця?)
мдма.

я вчора нормальний дозняк прийняв і зовсім скоро вияснилось переборщив, потужна якість - я аж чутка бед блєдний хапнув на вході

Отличный репортаж, как всегда приятно читать было, репа+

Стиль написания импонирует 😉

Назад
Зверху Знизу