Psilocybe Cubensis Thai від ganjah.cc

wee

Сектант
Повідомлення
200
Репутація
419
Вподобайки
262
Бали
374
Пробу видав магазин: ganjah.cc
Посилання на гілку продавця: https://labrc.name/threads/ganjah-cc-shishki-kladami-kijiv-ta-oblast.11260/
-тестер: М, 178, 69кг.
-толер на психоделіки: місяць тому 2с-е.
-кростолер: шш регулярно.
-речовина: псилоцибін.
-органолептика: висушені грибні тіла, з характерним синім відтінком на ніжках
-вага: заявлено 4г, по вигляду та інтенсивності ефекту відповідає заявленому
-скарб: знайдено швидко без розкопок.
дозування: 4г

Bio Test​

Підготовка​

За 24 години до прийому 4г Thai вживаю лише мінералку та морально готуюсь до грибної подорожі

00:01 Беру пакет з грибочками їм, ретельно прожовую і запиваю водою, на смак не сильно приємні, але їсти можна і навіть потрібно.

00:30 Починає відчувати перші зміни настрою, незрозумілий стан який спонукає прилягти на ліжко.Присутній легкий дискомфорт жкт. Настрій поступово змінюється в позитивному сторону

00:50 Грибний наплив ейфорії чимось схожий на мдма дуже виражений, посмішка з лиця не сходить, вмикаю deep techno насолоджуюсь гармонічною та ритмічною музикою. Кольори становляться яскравіше.

1:30 Відкриваю очі після обдумування різних думок та їх конструкцій. Кімната стає маленькою і зрозумілою. Не зрозуміло одне що робити і куди йти, відповідь прийшла одна: "їж гриби пий мінералку і все буде збс'

1:50 Тіло хоче скорочувати м'язи та рухати кінцівками, думки блукають з черепної коробки на зовні у вигляді дивних фраз що вилітають з мене.
Візуальні ефекти присутні, але не сильно інтенсивні, шпалери на стінах дихають в такт зі мною, якщо сконцентрувати зір на одній точці анімація візерунку шпалери посилюється врази.

2:10 Беру до рук телефон, дуже весело
записую різну тільки мені відому нісенітницю, попутно блукаючи по кімнаті.
Розумію що телефон мене скукожує і заберає всю увагу на себе. Повинив телефон у всіх невдачах, посміявся з цього та пішов дивитися у вікно на смішних людей, такі серйозні кудась йдуть сується, а заважати їм не треба, о це правильно.

3:00 Дістаю завчасно куплений кіндер, на смак неймовірно смачний і об'ємний, запиваю водою відчуваю від неї силу та наснагу, потім машинка з кіндера привернула свою увагу на довгий час, було цікаво як в дитинстві. Позитивні емоції перевнюють.

3:00 Трохи втомився від тріпа, вмикаю лов-фай на фон, розслабляюся і переповнююсь вдячністю до світу та людей навколо. Відпусткаю деякі моменти і стаю простіше відноситися до деяких речей.

4:10 Ефект відчутно спав, вирішую виходить на вулицю. Світло фанарів та машин столо врази яскравіше. Надягаю шарф, щоб не провокувати людей своїм чудовим настроєм сідаю на автобус і їду за шишками.

6:00 Приїхав до дому, прогулянка сподобалась та пройшла на позитивні, на душі спокій та гармонія:)

Висновок​

Грибами і самим тріпом залишився задоволений. Рекомендую даний сорт,
для розуміння картини по інтенсивності ефекту близький до сорту Malabar

Скарб : 9/10
Упаковка: 8/10
Гриби: 9/10
Магазин: 10/10

Щиро дякую ganjah.cc за виділену пробу!
Гриби ростуть, Земля крутиться, а ми кайфуєм)

Вкладення

• IMG_20250117_123004_500.jpg
    IMG_20250117_123004_500.jpg
    131.1 КБ · Перегляди: 14
Прикольный репортаж ☺️

гарний тріп друже)

• Вподобайка
Реакції: wee
Знатно видать накукожило судороги были?) но сутки не хавать как по мне это перебор😐

Знатно видать накукожило судороги были?) но сутки не хавать как по мне это перебор😐
есть такое немного, я бы еще посоветовал в следующий раз чай заваривать) так лучше оно усваивается в организме, немного быстрее выходит но эффект в разы ярче

есть такое немного, я бы еще посоветовал в следующий раз чай заваривать) так лучше оно усваивается в организме, немного быстрее выходит но эффект в разы ярче
Я бы не стал подвергать псилоцибин температурному воздействию. Зачем если вещество и так прекрасно воспринимается организмом)

Я бы не стал подвергать псилоцибин температурному воздействию. Зачем если вещество и так прекрасно воспринимается организмом)
ты просто не пробовал) ничего плохого от этого не будет бро, одни плюсы, ничего он не выделяет при температуре вредного и тд. завариваешь просто как чай, я еще обычный чай насыпал для вкуса. 10 минут настоял, залпом выпил и все, развлекаешься)))

ты просто не пробовал) ничего плохого от этого не будет бро, одни плюсы, ничего он не выделяет при температуре вредного и тд. завариваешь просто как чай, я еще обычный чай насыпал для вкуса. 10 минут настоял, залпом выпил и все, развлекаешься)))
Как ты можешь знать какие вещества и каким способом я употреблял?)

Как ты можешь знать какие вещества и каким способом я употреблял?)
это только предположение) просто советую тебе так сделать если не пробовал) всем кто не пробовал и выпил понравилось из знакомых моих

Кто слыхал чо разрабатывают в растворе бахатся по трубам ?

• Вподобайка
Реакції: wee
Без судом, бо різні вітаміни включаючи магній приймаю регулярно. Згоден 24 години без їжі не для кожного, але хотілося прочистити організм максимально

Я раз в термосі заварив 6г і пішов на природу, було взагалі не ярко, зато уже знаю, що псилоцибін може переваритися.

Назад
Зверху Знизу