А как еще с пернатыми вести дела? Конечно впередОплата на перед?
Что значит пернатый?А как еще с пернатыми вести дела? Конечно вперед
Чайка типо. Она же птица, значит пернатая.Что значит пернатый?
Ахахах нет уж я на это не поведусьЯкщо оплата після отримання, то готовий забрати.
Потом пропадешь простоЯкщо оплата після отримання, то готовий забрати.
Получается сначала надо закинуть кеш пользователю(тебе) имеющему статус чайка?)Ахахах нет уж я на это не поведусь
Они демпят сам магазинучитывая сколько людей хотят продать кокс от Карла, а желающих немного, то цена его неуклонно снижается
Точнее после теста на качествоЯкщо оплата після отримання, то готовий забрати.
Тільки так. Я колись вигравав у різних конкурсах кокс. Так я писав тому хто часто купляв кокаїн і відправляв йому на перед. Після перевірки він скидав мені мої кошти. Якби у людини була репутація хороша, можлива б погодився, але теперішній репутації секти я не вірю. Купа ноунеймів понадрачували один одному рейтинг за декілька місяців, який олди раніше за декілька років не мали ))Точнее после теста на качество
возьму бесплатноПродам 1г кокса
За 50$
Пишите в лс
Кокс от Karl Shop
Ну кто тут олды все и так друг друга знают, а Нуклеон реально Лох ))Тільки так. Я колись вигравав у різних конкурсах кокс. Так я писав тому хто часто купляв кокаїн і відправляв йому на перед. Після перевірки він скидав мені мої кошти. Якби у людини була репутація хороша, можлива б погодився, але теперішній репутації секти я не вірю. Купа ноунеймів понадрачували один одному рейтинг за декілька місяців, який олди раніше за декілька років не мали ))
как естьНу кто тут олды все и так друг друга знают, а Нуклеон реально Лох ))
После Чайки наверное последует статус Пиздабол
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.