Продам кокс от Karl Shop

Оплата на перед?

Якщо оплата після отримання, то готовий забрати.

+ прийнято

учитывая сколько людей хотят продать кокс от Карла, а желающих немного, то цена его неуклонно снижается

Точнее после теста на качество ;)
Тільки так. Я колись вигравав у різних конкурсах кокс. Так я писав тому хто часто купляв кокаїн і відправляв йому на перед. Після перевірки він скидав мені мої кошти. Якби у людини була репутація хороша, можлива б погодився, але теперішній репутації секти я не вірю. Купа ноунеймів понадрачували один одному рейтинг за декілька місяців, який олди раніше за декілька років не мали ))

Возьму бесплатно , нуклеон думай , либо ты его нюхаешь и отправляешься опять на ребуху , либо мы пацанами тебе респектуем и делимся впечатлением от проведенного времени

Тільки так. Я колись вигравав у різних конкурсах кокс. Так я писав тому хто часто купляв кокаїн і відправляв йому на перед. Після перевірки він скидав мені мої кошти. Якби у людини була репутація хороша, можлива б погодився, але теперішній репутації секти я не вірю. Купа ноунеймів понадрачували один одному рейтинг за декілька місяців, який олди раніше за декілька років не мали ))
Ну кто тут олды все и так друг друга знают, а Нуклеон реально Лох ))

После Чайки наверное последует статус Пиздабол

Чего решил продать?

Назад
Зверху Знизу