Existence#1
Посвященный
В них хоть кур'єри адекватно ложатьНу ти не відкрив планету)
Регистрация с домена protonmail временно не работает, извините за неудобства.
В них хоть кур'єри адекватно ложатьНу ти не відкрив планету)
Ну базару, тут как повезёт.В них хоть кур'єри адекватно ложать
Включи логіку. В кожному місті інакший кур'єр. ми писали про того що в Львові. Тут таких проблем немає.Ну базару, тут как повезёт.
Я вот третий раз подряд снимаю клад полностью промокший, именно вода внутри
Повідомлення об'єднано автоматично:
Но это типо как старые клады, но суть в том шо промокает, кура на зипах економит
Повідомлення об'єднано автоматично:
По мне как, такой товар должен в два зипа паковаться , на соляру пох, ее и в один можно, и такую скурят
А у кавса у Львові інших окрім старих фото з точкою на кущі, де по факту уже 9 місяців зарослі більше ніхера нема. Нажаль отак.Но это типо как старые клады, но суть в том шо промокает, кура на зипах економит
В мене от 2 дні тому був ненаходА у кавса у Львові інших окрім старих фото з точкою на кущі, де по факту уже 9 місяців зарослі більше ніхера нема. Нажаль отак.
Це тут брав? От ми про це і говоримо.В мене от 2 дні тому був ненаход
Ще десь місяць тому брав меф вирішив прогулятися перевірити, хоча там фото ще з квітня десь..
На точці , в кущах під деревом викопав яму метр на метр - пусто)
В мене було простіше, мені кур'єр полекшив задачу . рити не прийшлось.В мене от 2 дні тому був ненаход
Ще десь місяць тому брав меф вирішив прогулятися перевірити, хоча там фото ще з квітня десь..
На точці , в кущах під деревом викопав яму метр на метр - пусто)
В мене було простіше, мені кур'єр полекшив задачу . рити не прийшлось.
По точках було чітко видно що вже розкопано до мене
Дайте заказ оплаченыйДайте пробу заебали
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.