• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

Про Червоноградський ліцей

Паяльник

Конфуций
Повідомлення
3 960
Репутація
7 050
Вподобайки
7 411
Бали
2 440
Признавайтесь діназаври, хто з вас памятає цей шедевр кіноматографу? Чисто випадково натрапив на нього в просторах всесвітньої мережі.
Це тупо ахуй, просто разрив єбала нахуй, в цьому відео є всьо шо нада

Рекомендую дивитись п'яним, накуреним або під грибами (або під всім одразу)

Останнє редагування:
Ну нахуй. Пиздец это колхоз конечно

посмотрел на одном дыхании. великолепие простоты и искренности. шедевр своего рода)

Прям спадщина говоришь)
нє ну прикольно ж вийшло)) весело, щиро. мені здається, той, хто писав сценарій, добре розумів, що робить і яку емоцію хотів викликати. а той, хто знімав (режисер чи просто організатор процесу), добре відчув цей вайб і зміг його матеріалізувати. як реклама це точно спрацювало: зачепило майже всіх. якщо далі розвивати це вміння працювати з формою і настроєм, може вийти щось реально круте. може бути щось у стилі ранньої Сердючки, а може й узагалі якась унікальна своя естетика вийде. головне не зупинятися у цьому творчому пошуку)

нє ну прикольно ж вийшло)) весело, щиро. мені здається, той, хто писав сценарій, добре розумів, що робить і яку емоцію хотів викликати. а той, хто знімав (режисер чи просто організатор процесу), добре відчув цей вайб і зміг його матеріалізувати. як реклама це точно спрацювало: зачепило майже всіх. якщо далі розвивати це вміння працювати з формою і настроєм, може вийти щось реально круте. може бути щось у стилі ранньої Сердючки, а може й узагалі якась унікальна своя естетика вийде. головне не зупинятися у цьому творчому пошуку)
але капличку і бога мені здається туда втулили децл не в тєму, шо забагато то нездорово

Ну поганому в тому ліцеї не навчать можна реально хороші навички здобути так що задумайтесь;)

Назад
Зверху Знизу