Принималово очередное

Greedy

Сектант
Повідомлення
190
Репутація
246
Вподобайки
301
Бали
308
~80 кг психотропів виготовляли щомісяця: у Черкасах судитимуть учасників масштабного наркокартелю зі щомісячним прибутком у понад ₴40 млн, — Нацполіція

IMG_20250103_104554_759.jpg

Поліцейські вилучили у злочинців 200 кг наркотиків, лабораторне обладнання, зброю, понад 2,5 мільйони гривень у різній валюті та 17 автомобілів. Загальна вартість вилученого перевищує 30 мільйонів гривень, а з прекурсорів можна було виготовити понад мільйон доз наркотиків.

За вчинення цих злочинів учасникам угруповання загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

за останні 2 місяці вилучили вєса стільки шо по логіці вже мав би початися дефіцит

мені здається що тут щось не сходиться

~80 кг психотропів виготовляли щомісяця: у Черкасах судитимуть учасників масштабного наркокартелю зі щомісячним прибутком у понад ₴40 млн, — Нацполіція

Переглянути вкладення 66707

Поліцейські вилучили у злочинців 200 кг наркотиків, лабораторне обладнання, зброю, понад 2,5 мільйони гривень у різній валюті та 17 автомобілів. Загальна вартість вилученого перевищує 30 мільйонів гривень, а з прекурсорів можна було виготовити понад мільйон доз наркотиків.

За вчинення цих злочинів учасникам угруповання загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
ох и баригончики

бля, я якшо чесно вже заєбався то дивитися.

самі організували - самі перед новим роком накрили шоб план тіпа виконати.. невже вони думають шо більшість народу не викупає шо відбувається?

бля, я якшо чесно вже заєбався то дивитися.

самі організували - самі перед новим роком накрили шоб план тіпа виконати.. невже вони думають шо більшість народу не викупає шо відбувається?
та да это все такая залупа страшная, а мусора как в том цирке шапито просто КЛОУНЯРЫ

та да это все такая залупа страшная, а мусора как в том цирке шапито просто КЛОУНЯРЫ
я якраз ше хотів сказати що це цирк.
вистава, банальна видимість роботи для пролетаріату який думає що наша поліція нас береже

всьо як працювало так і працює далі.

за останні 2 місяці вилучили вєса стільки шо по логіці вже мав би початися дефіцит

мені здається що тут щось не сходиться
Так дефицит давно сумасшедший, что альфу что фен по пару кг с завышенным прайсом не всегда можно купить, а если можно, то чаще дичь пытаются на опте напарить…

Так дефицит давно сумасшедший, что альфу что фен по пару кг с завышенным прайсом не всегда можно купить, а если можно, то чаще дичь пытаются на опте напарить…
ну судячи по цінниках так і є, я ж не знаю загальної картіни, та і нафігвона мені не треба )

з новим ріком тебе бро)

На барыжились

Переглянути вкладення 66707

Ктота комуто не доплатил))

40 млн щомісяця..а вилучили лише 2.5???

40 млн щомісяця..а вилучили лише 2.5???
Ну считают они всегда хуй пойми как, да и синдикаты в их сводках - это зачастую курьер с одной, шопа, отправщик с другого и склад с третьего…

Останнє редагування:
Ну им то пазл собрать надо , то поебать шо оно не так и типы в отрицалове...

Назад
Зверху Знизу