lastbreath
Конфуций
Спасибо
будешь должен)Спасибо
Все добреЩо там
Аллес гутВсе добре
нормаально , нада разряжать обстановку Постановку)Все добре
Надо траву куритьнормаально , нада разряжать обстановку Постановку)
рости великийСпасибо
прохолодна спека)Що там
надо бабок надо бабу надо трахаться)Надо траву курить
это тоочно так же как Шизофрения здоровый образ жизни))прохолодна спека)
Ужерости великий
Данезачто риплолСпасибо
Заходи ещёСпасибо
Заходи ещё
Хлопці, не варто розкривати цю тему. Ви молоді, жартівливі, вам легко. Це не те. Це не Чикатіло і навіть не архіви спецслужб. Сюди краще не лізти. Серйозно, будь-хто з вас шкодуватиме. Краще закрийте тему та забудьте, що тут писалося. Я цілком розумію, що даним повідомленням викликаю додатковий інтерес, але хочу одразу застерегти допитливих – стоп. Решту просто не знайдуть.я тебя спас и в благородство играть не буду: выполнишь для меня пару заданий — и мы в расчете. Заодно посмотрим, как быстро у тебя башка после амнезии прояснится. А по твоей теме постараюсь разузнать. Хрен его знает, на кой ляд тебе этот Стрелок сдался, но я в чужие дела не лезу, хочешь убить, значит есть за что...
Как тебе такие мысли приходят в головуя тебя спас и в благородство играть не буду: выполнишь для меня пару заданий — и мы в расчете. Заодно посмотрим, как быстро у тебя башка после амнезии прояснится. А по твоей теме постараюсь разузнать. Хрен его знает, на кой ляд тебе этот Стрелок сдался, но я в чужие дела не лезу, хочешь убить, значит есть за что...
интригант хуже пидараса можеш тут при секте предьявить в чом пидозрюваный можеш на акк мне протокол прикрепить а вообще я без адваката хуй вам шо скажуХлопці, не варто розкривати цю тему. Ви молоді, жартівливі, вам легко. Це не те. Це не Чикатіло і навіть не архіви спецслужб. Сюди краще не лізти. Серйозно, будь-хто з вас шкодуватиме. Краще закрийте тему та забудьте, що тут писалося. Я цілком розумію, що даним повідомленням викликаю додатковий інтерес, але хочу одразу застерегти допитливих – стоп. Решту просто не знайдуть.
они приходят откудато внизу живота и сразу в текс я такой темой голову не напрягаюКак тебе такие мысли приходят в голову
ты без адекватаинтригант хуже пидараса можеш тут при секте предьявить в чом пидозрюваный можеш на акк мне протокол прикрепить а вообще я без адваката хуй вам шо скажу
мне нужжен сол гудман или адекват в виде девочки однуй анимесука как оно бесяеты без адеквата
а если нормально писатьмне нужжен сол гудман или адекват в виде девочки однуй анимесука как оно бесяе
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.