Я уже создавал тему раньше когда меня ранило.. осколок в ногу попал и я ходить не могПруфани. А то так резко и резво.
Меня тут еще не было. Не родился, походу.Я уже создавал тему раньше когда меня ранило.. осколок в ногу попал и я ходить не мог
Так ти хоча би якісь мікропруфи тут залиш на рахунок служби в ЗСУ, опиши проблему/ситуацію на що потрібні гроші. Уже 3 чи 4 раз просиш про допомогу просто скидуючи адрес криптогаманця, навряд чи хтось згодиться допомогти при подібному розкладіЯ уже создавал тему раньше когда меня ранило.. осколок в ногу попал и я ходить не мог
Може є мільйонери тут кому не шкодаТак ти хоча би якісь мікропруфи тут залиш на рахунок служби в ЗСУ, опиши проблему/ситуацію на що потрібні гроші. Уже 3 чи 4 раз просиш про допомогу просто скидуючи адрес криптогаманця, навряд чи хтось згодиться допомогти при подібному розкладі
У тебе черстве серце …Так ти хоча би якісь мікропруфи тут залиш на рахунок служби в ЗСУ, опиши проблему/ситуацію на що потрібні гроші. Уже 3 чи 4 раз просиш про допомогу просто скидуючи адрес криптогаманця, навряд чи хтось згодиться допомогти при подібному розкладі
На тепловизор надо, только со шпиталя вышел и нихуя не дают, сказали за свои средства покупать надоКідай карташку.,. Толка абаснуі на што тратіть будіш.,.
Скока он стоіт блат., абаснуй.,На тепловизор надо, только со шпиталя вышел и нихуя не дают, сказали за свои средства покупать надо