Джанґо
Посвященный

Розділив рисками дві теми в одній. Бо немає сечі терпіти дві години + треба реалізувати тягу графомана, поки на те стоїть джуджун.
Отож. В оф.клієнті тг перестало пускати в мінізастосунок казіношки і букмекера Whale. В причинах не розбирався, але керуючись інтуїцією можу припустити, що причиною є те, що Whale не вимагає верифікації, або якщо і вимагає, то у виключних випадках. Наприклад, коли ти оперуєш банком в півмульта або часто заводиш/виводиш грошенята. А я чисто лутаю на сємєчки, коли є наітіє.
Ось. А коли Паштєту Дурову французька гебня затиснула яйця в черстві круасани, то він став більш піддатливим для всіх зацікавлених сторін, в тому числі і прохання Google play store для нього носять імперативний характер.
Але мене ось що дойобує.
Знаєте, зараз іде загальна цифровізація всіх процесів і явищ. Ось це, CBDC, карбоновий слід, а наслідком і податок чи мито, який зараз обговорюють, як якийсь далекий план, але ми неодмінно до того прийдем. Потім, біометрія, навіть там де її нахуй не треба і перенасичення камерами, що декларується зменшенням рівня злочинності, але насправді ніяк на це не впливає. І багато-багато чого іншого суміжного з тим, що вище описано.
І дуже багато людей кажуть: Так а чого ти садиш кіпіш? Тобі ж немає чого боятись? Ти рівно рухаєшся, всі справи.
ОКЕЙ. Все саме так і є. Але мені навіть в таких примітивних прикладах не подобається сама концепція, навіть з врахуванням того, що мої інтереси і дії є звичними, пересічними і позбавлені незаконної складової.
Якого хуя якісь пархаті тєхногіганти, які всі як один пиздить, що вони починали свою справу в гаражі, а вже потім вияснилось, що в них батьки чи то були головою ради директорів телекомпанії, чи то мали компанії з видобутку дорогоцінного каміння в південній Африці, і нечайно відлистали своєму отприску жирну катлєту — мають мені вказувати, з якого джерела я маю брати інформацію, а я з якої зась, попри те все, що з нерецензованих ЗМІ аргументна база може бути твердішою і структурованішою. Які книжки читати, чи які не читати. Де мені можна проводити дозвілля, а де ні. Що є правдою, а що ІПСО, навіть якщо мій побут і мого оточення говорить про протилежне.
Гандони і ублюдки, грошима ізбаловані, які тяжче хуя в житті нічого не підіймали.
Дякую за увагу. Глорі ту Іван Мазепа.
Останнє редагування: