Політичне крінге і предтеча цифрогулага

Джанґо

Посвященный
Повідомлення
1 132
Репутація
2 823
Вподобайки
3 038
Бали
1 370
ybb7GOXO_t.jpg

o0ptkMos_t.jpg

YKL2q3iU_t.jpg

6g6TBPq8_t.jpg

6MPSAwvE_t.jpg

Розділив рисками дві теми в одній. Бо немає сечі терпіти дві години + треба реалізувати тягу графомана, поки на те стоїть джуджун.

Отож. В оф.клієнті тг перестало пускати в мінізастосунок казіношки і букмекера Whale. В причинах не розбирався, але керуючись інтуїцією можу припустити, що причиною є те, що Whale не вимагає верифікації, або якщо і вимагає, то у виключних випадках. Наприклад, коли ти оперуєш банком в півмульта або часто заводиш/виводиш грошенята. А я чисто лутаю на сємєчки, коли є наітіє.
Ось. А коли Паштєту Дурову французька гебня затиснула яйця в черстві круасани, то він став більш піддатливим для всіх зацікавлених сторін, в тому числі і прохання Google play store для нього носять імперативний характер.

Але мене ось що дойобує.
Знаєте, зараз іде загальна цифровізація всіх процесів і явищ. Ось це, CBDC, карбоновий слід, а наслідком і податок чи мито, який зараз обговорюють, як якийсь далекий план, але ми неодмінно до того прийдем. Потім, біометрія, навіть там де її нахуй не треба і перенасичення камерами, що декларується зменшенням рівня злочинності, але насправді ніяк на це не впливає. І багато-багато чого іншого суміжного з тим, що вище описано.

І дуже багато людей кажуть: Так а чого ти садиш кіпіш? Тобі ж немає чого боятись? Ти рівно рухаєшся, всі справи.

ОКЕЙ. Все саме так і є. Але мені навіть в таких примітивних прикладах не подобається сама концепція, навіть з врахуванням того, що мої інтереси і дії є звичними, пересічними і позбавлені незаконної складової.

Якого хуя якісь пархаті тєхногіганти, які всі як один пиздить, що вони починали свою справу в гаражі, а вже потім вияснилось, що в них батьки чи то були головою ради директорів телекомпанії, чи то мали компанії з видобутку дорогоцінного каміння в південній Африці, і нечайно відлистали своєму отприску жирну катлєту — мають мені вказувати, з якого джерела я маю брати інформацію, а я з якої зась, попри те все, що з нерецензованих ЗМІ аргументна база може бути твердішою і структурованішою. Які книжки читати, чи які не читати. Де мені можна проводити дозвілля, а де ні. Що є правдою, а що ІПСО, навіть якщо мій побут і мого оточення говорить про протилежне.

Гандони і ублюдки, грошима ізбаловані, які тяжче хуя в житті нічого не підіймали.

Дякую за увагу. Глорі ту Іван Мазепа.

Останнє редагування:
6MPSAwvE_t.jpgМаю сумніви що це був укр. канал.Замість укр прапора чомусь стрічка синдрому Дауна. Рукостискання з рашкою і водночас в назві каналу "N I".

Переглянути вкладення 77546Маю сумніви що це був укр. канал.Замість укр прапора чомусь стрічка синдрому Дауна. Рукостискання з рашкою і водночас в назві каналу "N I".
Ти трохи не в темі. Там так все побудовано на метаіронії, щодо політичних подій. Ну і соціальних.

Ніхто там не облизує путіна і не зневажає українців.
Хоча звичайно, хто не відстрілює в гуморі у всіх його проявах, то знайде там зраду
Повідомлення об'єднано автоматично:

Можеш полистати, щоб зрозуміти тамтешню атмосферу
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Ти трохи не в темі. Там так все побудовано на метаіронії, щодо політичних подій. Ну і соціальних.

Ніхто там не облизує путіна і не зневажає українців.
Хоча звичайно, хто не відстрілює в гуморі у всіх його проявах, то знайде там зраду
Повідомлення об'єднано автоматично:

Можеш полистати, щоб зрозуміти тамтешню атмосферу
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Можливо.Я занурююсь максимум на другий рівень 99_main-v1588508822.jpg Хоча з деякий тем зловив га-га

Вкладення

• Screenshot_20250222_152751_Telegram.jpg
    Screenshot_20250222_152751_Telegram.jpg
    365.1 КБ · Перегляди: 2
Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу