• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Перша приватна солярня (Бровары) - Oracle24.cc

Oracle Supp

Oracle24.bz
Команда Секти
VIP Support
Повідомлення
7 145
Репутація
803
Вподобайки
1 304
Бали
2 370
Депозит
1000 $
A-PVP Brilliant
Альфа синтезированная в лаборатории. Имеет структуру прозрачного кристалла. Подходит для всех способов употребления.

Парк Приозёрный - прикоп с 1 граммом (600 гривен)
Парк Приозёрный, Центр - прикопы по 2 грамма (1000 гривен)
1744397525836.png

Сайт автопродаж -
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Оператор -
[@OGOPER1]

Бот автопродаж -
[@OG_REZ1_bot]

Тю...так а чого не в черепну коробочку, десь туди, де сіра речовина прохолоджується...яка за інтелект відповідальна?

Тю...так а чого не в черепну коробочку, десь туди, де сіра речовина прохолоджується...яка за інтелект відповідальна?
Так це туди, в субарахноїдальний простір, називається інтратекально

Інтратекальне - це прямо в спинномозкову рідину )
Це туди при операціях вводять якесь знеболююче що ноги німіють і потім нічого не відчуваєш???
Повідомлення об'єднано автоматично:

Десь в спині , укол ще такий трохи болючий.

Це туди при операціях вводять якесь знеболююче що ноги німіють і потім нічого не відчуваєш???
Повідомлення об'єднано автоматично:

Десь в спині , укол ще такий трохи болючий.
Так, на різних рівнях просто

Так, на різних рівнях просто
Ооо блин, я бы туда больше ни за какие деньги не согласился чтобы что-то кололи. Только когда уже безвыходная ситуация.

Кстати чтобы не так больно было , то за час (у меня получилось пару часов) колят - фентанил.

Ооо блин, я бы туда больше ни за какие деньги не согласился чтобы что-то кололи. Только когда уже безвыходная ситуация.

Кстати чтобы не так больно было , то за час (у меня получилось пару часов) колят - фентанил.
Репорт був би унікальним для даного ресурсу)

Репорт був би унікальним для даного ресурсу)
Це має бути людина з освітою і опитом , яка б ввела речовину . ( Анастезіолог).
А з підопитних - це я не знаю хто на таке погодиться, це треба повністю бути відбитим на голову.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу