Отдам клад шш Ровно

dopamine

Сектант
Повідомлення
301
Репутація
905
Вподобайки
674
Бали
569
Отдам клад шишек 1 гр. в Ровно, Басив Кут кому надо. От Нетфликса. Брал амфи шишки, амф нашел, шишки не успел место найти. Клады в ебенях и надо порыться, а у меня имеющего один выходной в неделю на это время увы нету. Кому надо, обращайтесь.

так на следующей неделе заберешь
Я ебал на следующей неделе забирать. У меня всего 10 часов, за которые я должен успеть на почту, по магазинам, погулять с друзьями и поебать подругу.

Это хотя бы не лотерея, а он там реально есть.

Порядок ) Файного зйому

тепер, якщо паспорт не покажеш, важко буде довести інше))
Начинать нужно не с паспорта, а с пруфов что я из Ровно, в противном случае я могу заявить например что ты трансгендер и без предоставления фото доказать обратное невозможно)))

Начинать нужно не с паспорта, а с пруфов что я из Ровно, в противном случае я могу заявить например что ты трансгендер и без предоставления фото доказать обратное невозможно)))
ну правильно, після вже можна що хочеш)
ти вирішив нас сплутати, що ти з російськомовної частини України - спілкувався тількуи російською, але тут автор, житель рівненщини, спалив тебе
ти дав йому репутації - таке відбувається рідко, значить, щось тобі близьке в цьому є
використавши термін дедукція, ти зробив це неусвідомлено-автоматично, задіявши найкращі частини свого мозку, щоб зегенрувати це поняття і використати це в можливий свій захист, що виявилось ходом, який ж навпаки притягнув ще більше уваги
наступні пости були направлені тільки на захист, що викликає підозру
і останнє - імя Шпинат - а всім відомо, що шпинат дуже боїться шкідників, а усі шкідники рівненщини вже давно займаються наркоторгівлею і янтарем !

спілкувався тількуи російською
общаюсь я как на украинском, так и на русском
але тут автор, житель рівненщини, спалив тебе
снова мимо, автор не житель рівненщини, и он меня не палил
і використати це в можливий свій захист, що виявилось ходом, який ж навпаки притягнув ще більше уваги
наступні пости були направлені тільки на захист, що викликає підозру
о какой защите ты ведёшь речь? мы дискутируем или ты с какого-то перепугу решил, что ты эдакий рыцарь и нападаешь на меня, а я отбиваюсь?
отлично, тему в корзину тогда переношу

викликає підозру
відповідач, вирішив, що так як це інтернет, то правди не буде
Спалился ты конкретно со своими приколами

Спалился ты конкретно со своими приколами
цікаво тепер))
в чому я спалився ? в використанні не повсякденної лексикології, чишо?)
Повідомлення об'єднано автоматично:

єдине, що точно - приколи) далі -поки в тумані)

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу