Дайте тоже залечу на пробу , я трип в тот же день напишу, ждать не надо будет)Я перейшла до часних продавців.
В мене новий товар.
Тепличні шш, сорт: LSD.
Тріп репортажі очікую:
Crowley
Дары_Лесов
Carvoeiro
Обычный
Kate
PentaGramma
Inkognito18
Переглянути вкладення 74992Переглянути вкладення 74993Переглянути вкладення 74994
Прайс:
50-99гр - 3,5$/гр
100 - 299гр - 3,3$/гр
300 - 499гр - 3$
500 - 699гр - 2,8$
700 - 999гр - 2,7$
Від 1кг - 2,5$
Працюємо відправками:
Міст / Нова пошта
Гарант за ваш рахунок.
Також наразі шукаємо склад. Всі умови обговорюємо.
Спілкування через форум.
Буду иметь вас в видуМої вітання.
Дайте тоже залечу на пробу , я трип в тот же день напишу, ждать не надо будет)
Примеры:
https://labrc.name/threads/proverka-prodavca-felixcreed.19031/
https://labrc.name/threads/proba-ot-ocean-breeze-na-2mg-2sht.26627/
Повідомлення об'єднано автоматично:
Кладосом в Киеве или почтой
Просто если стаффчик залетит, то я б на соточку сразу затарюсь, без пизды)Буду иметь вас в виду
Пока набрали. Но переодически будем отправлять тестерам, для поднятия узнаваемости)
Думаешь хватит ? Это пол банки и косяк с усикСто грам на пробу бы взял
Уффф вкусныеПереглянути вкладення 76100 забрал красоту, стелс крут, завтра будет трипчик![]()
БруталитиПереглянути вкладення 76100 забрал красоту, стелс крут, завтра будет трипчик![]()
Дякую, за відгук. Цікавенько вийшло і неформатно, від чистого серця, як єШишло як снодійне вчора вирубило поки Тріп писав
🫠LSD соцветия🫠от @TerezaMendosa
Магазин: https://labrc.name/threads/opt-shsh-ot-100gr-do-5kg-shsh-v-nalichii.20283/page-6#post-843180 Продавец: TerezaMendosa Товар: соцветия каннабиса сорта LSD Тестер: м/66/170 Дозировка: ~200 мг Толерантрость: курю частенько по немногу Кростолер: псилоцибин 5 дней и ЛСД позавчора Способ...labrc.name
а чому ж так прайс змінився?Дякую, за відгук. Цікавенько вийшло і неформатно, від чистого серця, як є
Дякую![]()
Бо новий товар, шш тепличні, а не акт, від того і ціна така.а чому ж так прайс змінився?
світло подорожчало? чи земля?
чи це коли в новий розділ переїжджаєш то ціна автоматом плюсується ?![]()
ну в теплиці вони не з землі ? чим теплиця відрізняється ?Бо новий товар, шш тепличні, а не акт, від того і ціна така.
Шо ти соплі тут жуєш, не підходить не бери в цьому світі все набагато легше ніж ти думаєшну в теплиці вони не з землі ? чим теплиця відрізняється ?
освітленням ?
не можу зрозуміти Ваш посил...
та ну цікаво просто від чого залежить фактор ціни, не більшеШо ти соплі тут жуєш, не підходить не бери в цьому світі все набагато легше ніж ти думаєш![]()
Теплиця як і домашній аут - це завжди кращий догляд, контроль рослин, вчасне реагування на всі виклики природи. Переваги саме теплиці над домашнім аутом полягає лише в тому що ти можеш довести рослини до кращого стану спілості, захистивши її від поганих погодніх умов, пролонгувати час цвітіння з меншим стресом.та ну цікаво просто від чого залежить фактор ціни, не більше
згоден з тобою - все легко
але знайти нормальний товар з хорошим виглядом, запахом та й ще щоб з одного ковпака рубало дуже важко
ну це ж твоя суб'єктивна думкаТеплиця як і домашній аут - це завжди кращий догляд, контроль рослин, вчасне реагування на всі виклики природи. Переваги саме теплиці над домашнім аутом полягає лише в тому що ти можеш довести рослини до кращого стану спілості, захистивши її від поганих погодніх умов, пролонгувати час цвітіння з меншим стресом.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.