Ссылка на ответчика:
labrc.name
Сумма сделки: 86.5 usdt
Подробное описание жалобы:
13 лютого о 12:00 я оформив в оператора даного шопа замовлення на 6 г пінк флойда , кинув оплату і все ніби було норм, але на наступний день його оформили мусара, на жаль я зрозумів, що іх оформили запізно, а в оператора стоіть автовидалення повідомлення за 1 добу, тому з доказів у мене лише скріни з криптобота та тронскана!
Пруфи їхнього прийому:
Внизу прикладаю тронскан транзакцій:
🔥🅞🅝🅛🅨🅖🅐🅢🔥 Шишки🌱Гаш🌱Грибы🌱Кухня🌱Настойка🌱Эликсир🌱БЕСПЛАТНЫЕ ШИШКИ В ЧАТЕ ТГ🌱
Магазин , который беспокоится в первую очередь о безопасности. Мы продвигаем культуру и органику Деньги интересуют нас меньше всего Цены на опт уточняйте у оператора (связь только по ссылке ниже) (кликабельно) Когда перейдете по ссылке там будет автоответчик который перекинет вас непосредственно...

Подробное описание жалобы:
13 лютого о 12:00 я оформив в оператора даного шопа замовлення на 6 г пінк флойда , кинув оплату і все ніби було норм, але на наступний день його оформили мусара, на жаль я зрозумів, що іх оформили запізно, а в оператора стоіть автовидалення повідомлення за 1 добу, тому з доказів у мене лише скріни з криптобота та тронскана!
Пруфи їхнього прийому:
Будь ласка,
Увійти
або
Також можна глянути , шо всі контакти не на звʼязку з 14.02.2025.Внизу прикладаю тронскан транзакцій:
Будь ласка,
Увійти
або