Одесса❤️Киев⭐Полтава🌞КривойРог🏤Львов☕Черкассы🏰 Умань🍁Клады🧭Опт🛒Отправки🚚ТГК-Продукты🇺🇸

KladCitySupp

Помощник Klad City
Команда Секти
Помощник Представителя
Повідомлення
300
Репутація
188
Вподобайки
351
Бали
354
Депозит
500 $
Работаем горячими кладами и доставкой на район кладом либо такси в Одессе и Полтаве за дополнительную плату (+350 доставка клада к вам под на район и +650 за отправку на такси).
Отправки Новой почтой, Укрпочтой и Мистом.
Для заказа Горячего клада, Доставки или Отправки почтой пишите нашим операторам -
👉
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

👉

С Полным прайс-листом наших товаров, фото и репортами вы можете ознакомиться в данной теме:
Наличие уточняйте так же у операторов❤️
Так же сейчас в наличии готовые клады в городах - КривойРог, Умань, Львов и Черкассы! Для просмотра районов и товара в наличии можете воспользоваться нашим сайтом :
👉

Либо ботом в телеграмме :
👉

Вкладення

• 1736493022762.png
    1736493022762.png
    301.3 КБ · Перегляди: 6
Останнє редагування:
Дуже не раджу цього продавця якщо цінуєте свій час і нерви. Мав необачність зв'язатися з ними і проїбав 581 грн (576 + 5грн комісії) і спаскудив собі настрій лише.
12-13 грудня був один день у Львові у відпустці і хотів взяти бошек по швидкому через бота, але це вийшло зовсім не по-швидкому і зовсім без бошек. Не маю часу багато тексту писати, просто прикріплю скріни моєї спроби купити 1г бошек в цьому магазині. Також прикріпляю той самий всратий клад-прикоп десь хуйзна де в лісі. Якість клада просто пиздець якщо чесно.. хто у Львові гляньте чи він хоч там є, чи можна його знайти

Вкладення

• Screenshot_20241219-193324.png
    Screenshot_20241219-193324.png
    1.3 MБ · Перегляди: 34
  • Screenshot_20241219-193409.png
    Screenshot_20241219-193409.png
    605.1 КБ · Перегляди: 24
  • Screenshot_20241219-193400.png
    Screenshot_20241219-193400.png
    684.5 КБ · Перегляди: 24
  • Screenshot_20241219-193346.png
    Screenshot_20241219-193346.png
    1.3 MБ · Перегляди: 33
  • IMG_20241213_170817_593.jpg
    IMG_20241213_170817_593.jpg
    163.5 КБ · Перегляди: 33
Дуже не раджу цього продавця якщо цінуєте свій час і нерви. Мав необачність зв'язатися з ними і проїбав 581 грн (576 + 5грн комісії) і спаскудив собі настрій лише.
12-13 грудня був один день у Львові у відпустці і хотів взяти бошек по швидкому через бота, але це вийшло зовсім не по-швидкому і зовсім без бошек. Не маю часу багато тексту писати, просто прикріплю скріни моєї спроби купити 1г бошек в цьому магазині. Також прикріпляю той самий всратий клад-прикоп десь хуйзна де в лісі. Якість клада просто пиздець якщо чесно.. хто у Львові гляньте чи він хоч там є, чи можна його знайти
Бро ну иногда в Львове бывают в Лесу клады, там курьер так делает, мы щяс уже в процессе обсуждения работы там с новым человеком. Ты туда вообще не ездил чтоли? Дерево достаточно необычное и такой клад найти в принципе не сложно там есть ориентир нормальный. Просто поехать и снять бро

Друже, ви мене тупо проігнорили і відповіли на наступний день лише. В мене вже тоді не було часу нікуди їхати, в мене поїзд, я поїхав зі Львова.

Друже, ви мене тупо проігнорили і відповіли на наступний день лише. В мене вже тоді не було часу нікуди їхати, в мене поїзд, я поїхав зі Львова.
Блин жалко что так получилось( Надо юыло сьездить сразу на клад , я думаю потратили бы еще немного времени и у вас бы получилось его забрать. Приношу извинения за неудобство от лица нашей команды (

також брав у Львові, клад в лісі 3 км від дороги, координати не ті, ФОТО З ЛІТА(зелене листя на деревах) ,навіть не осені, відповіли на 3 день. Спочатку обіцяли перезаклад, але не свіжий)). Потім обіцяли поштою....Потрачені гроші і час. Поки не вирішать ситуацію- не рекомендую тут купляти

також брав у Львові, клад в лісі 3 км від дороги, координати не ті, ФОТО З ЛІТА(зелене листя на деревах) ,навіть не осені, відповіли на 3 день. Спочатку обіцяли перезаклад, але не свіжий)). Потім обіцяли поштою....Потрачені гроші і час. Поки не вирішать ситуацію- не рекомендую тут купляти
После нового года будет там новый курьер. И клады будут уже не в том очке что тот ложил, сделаем тебе перезаклад как уже в работу человек запустится. С наступающим

Поки питання не вирішили, хоча обіцяли поштою вже)) Друже з таким підходом до вас в магазин буду відмовляти інших заходити(ігнор в телеграм 3 дня!)

• Haha
Реакції: 888
Назад
Зверху Знизу