Обмін з @feitan

Їбать

Сектант
Повідомлення
214
Репутація
753
Вподобайки
569
Бали
349
Ми в чаті майже домовилися про угоду на обмін. Як я розумію, пан feitan має намір обміняти 1.5г амфу від нашого продавця на мої аутдорні шишки.

Мої умови:
1. IMG-20060327-01942.jpgIMG-20060327-01943.jpg

2. Відправка мені наперед, в мене немає наміру кидати бо тоді я не отримаю за банер
3. Оскільки я зараз в русі, мені б хотілося забрати в Вівторок перша половина дня, пізніше може бути незручно. Якщо НП не зможе туди вислати до Вівторка тоді я краще назначу інше місто.
4. Моя відправка в день отримання, я очікую отримати 1.5г прущого амфу.
5. ???????
6. PROFIT!

Прів нот з адресою я відправляю у приват, будь ласка відправ мені ТТН в особисті повідомлення бо мені не приходять СМС ні від кого.

Якщо не баритися і не направити в однойменне місто - то все буде кльово, не в перший раз міняюсь.

jon-stewart-eat.gif

Ми в чаті майже домовилися про угоду на обмін. Як я розумію, пан feitan має намір обміняти 1.5г амфу від нашого продавця на мої аутдорні шишки.

Мої умови:
1. Переглянути вкладення 50155Переглянути вкладення 50156

2. Відправка мені наперед, в мене немає наміру кидати бо тоді я не отримаю за банер
3. Оскільки я зараз в русі, мені б хотілося забрати в Вівторок перша половина дня, пізніше може бути незручно. Якщо НП не зможе туди вислати до Вівторка тоді я краще назначу інше місто.
5. ???????
6. PROFIT!

Прів нот з адресою я відправляю у приват, будь ласка відправ мені ТТН в особисті повідомлення бо мені не приходять СМС ні від кого.

Якщо не баритися і не направити в однойменне місто - то все буде кльово, не в перший раз міняюсь.
А якщо там Дзюба?

це типо если ты сделал эту тему с обменом то пан FEITAN не в змозі наїбати тебе на 3 грамма струпалів?
чоловічє, схаминись, не шаленій !

на 3 грамма струпалів?
Око алмаз, там реально 3г якщо відняти штрупалі і листя,
тему створив щоб чоловікові було зрозуміло що я хочу що я можу і як не відправити порох в /dev/null
Модератори якщо можна закрийте тему бо тут реально нічого обговорювати все зрозуміло як ясний день.

Одиннадцать друзей Оушина

Я один задался таким вопросом ?

Нахуя на весь форум обобщать эту сделку ?)) в ЛС не можете договорится ?

Я один задался таким вопросом ?

Нахуя на весь форум обобщать эту сделку ?)) в ЛС не можете договорится ?
фы

Мої умови:
1. Переглянути вкладення 50155Переглянути вкладення 50156

5. ???????
6. PROFIT!

Базару ноль, але виставляти ото на публіку я наміру не мав
Мені байдужо чи будуть то "прущі" шишки чи нє, я загалом не шукав у цій пропозиції вигоду.

Назад
Зверху Знизу