• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• | /7орівняння | Бомбочка vs нос9ра | INKVIZITOR by ChatGPT ^·^ | •

Бомбочка vs Ніс: Як різні наркотики працюють
при різних методах вживання

1000000400.jpg
mike is here! - Get High by Мike
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Вибір між ковтнути "бомбочку" або закинути в ніс – це як вибір між поїздкою на повільному поїзді та стрибком у швидкісний експрес. Давайте подивимось, як це працює на прикладі популярних речовин.

РечовинаБомбочкаНіс
Дмет/амфетамінПовільний старт (30-45хв)Майже миттєвий прихід(5-10хв)
Сульфат/ФосфатДіє мякше але стабільно, більш контрольований підйом та спускДля швидкого приходу, якщо нежалієте ніс та мозги.
МДМАЕфект в декілька разів яскравіший та тривалість довша, проте потрібно чекати поки шлунок скаже "Окей"Прихід швидший але коротший. Можна загубити магію
КетамінДіє трохи мякше. Більш схожий на психоделічний тріп. Легше контролюватиТелепорт у світ сюрреалізму.
Є ри3ики зависнути у астралі.
КокаїнГроші на вітерПрихід швидкий Яскравий
Проте готуйтесь до питання "Хто це стукає у двері!?!"
2-CBЕфект триваліший та цікавіший більш глибокий, дуже схожий до МДМАЕфект швидкий але короткочасний, сильне бажання догнатись. Емоційна яма.

Висновок​

1000000399.jpg

Якщо хочеш стабільну і довшу дію – "бомбочка" твій вибір. Якщо любиш різкі старти – привіт, "нюхач". У будь-якому випадку пам’ятай: організм – не смітник, а ніс – не пилосос. Будь обережним!

P.S. Ця стаття суто інформативна і не закликає до вживання речовин. Скоріш за все ви це Знали, тому стаття розміщена у розділі Флуд.
Бережіть себе!

Останнє редагування:
2cb по носу це мазохізм, опис не співпадає з реальністю - сильне бажання щоб відпустило пошвидше , а не догнатись . Валить довго , весь тріп наче сверло вкручують в голову через ніс. від кета по шлунку кажуть блювати тягне неслабо

2cb по носу це мазохізм, опис не співпадає з реальністю - сильне бажання щоб відпустило пошвидше , а не догнатись . Валить довго , весь тріп наче сверло вкручують в голову через ніс. від кета по шлунку кажуть блювати тягне неслабо
ну мені через ніз норм але напевно звик вже,проте такоє останній раз ну чесно тусі бцла слвбенька стара партія але 20-30 хв були навіть галюцинації, жодного печіння в носі не було я ще добре памятаю бо дивився фільм сонік з дівчиною, вона була не рада але стерпіла

кета по шлунку кажуть блювати тягне неслабо
Кет вообще как по мне исключительно для внутримышечного применения. Насчёт 2-с серии по носу - полностью солидарен,пол ебальника как будто осы раздирают изнутри, но у меня не весь трип так было а около часа, причем даже трава не смягчила эти ощущения в носопырке.
ну мені через ніз норм але напевно звик вже,проте такоє останній раз ну чесно тусі бцла слвбенька стара партія але 20-30 хв були навіть галюцинації, жодного печіння в носі не було я ще добре памятаю бо дивився фільм сонік з дівчиною, вона була не рада але стерпіла
Не помню так по моему гидробромид нормально заходит а гидрохлорид хуево,или наоборот.

Меньше чем 0.5 через желудок не прёт, а по носу 0.5 сразу можно и не затянуть..... если стафф пекучий.......свои +- как и во всех способах

Меньше чем 0.5 через желудок не прёт, а по носу 0.5 сразу можно и не затянуть..... если стафф пекучий.......свои +- как и во всех способах
0.350 желатин табла, ефект як від мдма, ще лежав на озері слухав пісню"я свободен, словно птица в небесах"...

Интересней выражать мысли не искусственным интеллектом 😉

Интересней выражать мысли не искусственным интеллектом 😉
та бро, я йому диктую він у логічні блоки складає + додає по темі емоджі. я би замахався їх підбирати. мені так легше працювати. Не розумію Чого ніхто не хоче користуватися штучним інтелектом він що не створений щоб помагати нам полегшити роботу? 1000000427.gif

Засовывать в нос

Назад
Зверху Знизу