• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Нові анкетні дані при кожній відправці не допомагають кур'єрам 🤷🏻‍♂️

• Автор теми Tool
  • Дата створення

Tool

Сектант
Повідомлення
419
Репутація
566
Вподобайки
588
Бали
635
У Львові двоє зловмисників продавали наркотики в коробках з-під корму для тварин.
 Затримані шукали клієнтів через Telegram та надсилали наркотики поштою

У Львові повідомили про підозру 23-річному та 24-річному торговцям наркотиками. Зловмисники шукали клієнтів в інтернеті та надсилали товар поштою. Про це 7 лютого повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Для конспірації підозрювані використовували вигадані анкетні дані та одноразові номери телефонів. Розрахунок за товар отримували на криптогаманці. IMG_20250207_154423.jpg

IMG_20250207_154352.jpg

Чий стелс?.

SAVE_20250207_161350.jpg

Останнє редагування:
мабуть по камерам викупили чуваків і прослідкували до авто чи місця проживання, а може по відбиткам пальців.

• Вподобайка
Реакції: Tool
шнири на зону едут

ALMAZES

Балів: -5
    " шнырь " так званый тебе дозу ложит, чтобы ты себе крокодила не варил. А употреблял нормальный наркотик
Щось не помогла конспірація з одноразовими сімкартами

Викупаається то всьо зараз дуже легко. Не знаю ким треба бути щоб довго пропрацювати в тій справі

Він про те що опера дуже легко знаходять кур'єрів
не так легко, знаю я одного, працював більше 2 років курою, жодного разу не стопанули менти на вулиці, потім поїхав за кордон, як війна почалася. Але там мозги були. Все в рукавичках робив, по лісопарках не розкладав

не так легко, знаю я одного, працював більше 2 років курою, жодного разу не стопанули менти на вулиці, потім поїхав за кордон, як війна почалася. Але там мозги були. Все в рукавичках робив, по лісопарках не розкладав
От відносно лісопарків то важлива тема. Як мене то зайобує. Якого фіга не класти в нормальних місцях. Чого їх постійно в ті єбєня тягне

От відносно лісопарків то важлива тема. Як мене то зайобує. Якого фіга не класти в нормальних місцях. Чого їх постійно в ті єбєня тягне
Вони думають там нема людей і ніхто не запасе. Мізків подумати, шо менти там постійно патрулюють нема

Стелс тоже неплохой (((
думаю, вони посилки в руках носили без рукавичок, а якщо ти хоч раз подавав на біометричний закордонний паспорт, то в базі є твої відбитки пальців. Достатньо зняти пальчики з посилки і пробити по базі і на другий день за тобою вже слідкують мусорята

В статье акцент что они не со своих данных слали а левых. Но не конкретизируется что каждая из отправок делалась на новую симку.
Тобто новая симка присутствовала но могла быть одной сразу на 5-10 принесенных в отделение коробок или пакетов. После чего симка выбрасывалась. Но такое не спасает от приема получателей если среди отправок была контрольная закупка.

В противном случае бы приходилось каждый раз заходить в другое отделение на каждую из отправок. Иначе палевно что один физический отправитель шлёт каждую из одинаковых посылок от нового имени.

Возможно палево для отправителя и не только сейчас а этом - вымышленные данные. Тобто база реальных даных мп уже остаточно большая. Где отправки с новых нигде не засвеченных номеров от неизвестных ранее ФИО могут вызвать подозрение.

В статье акцент что они не со своих данных слали а левых. Но не конкретизируется что каждая из отправок делалась на новую симку.
Тобто новая симка присутствовала но могла быть одной сразу на 5-10 принесенных в отделение коробок или пакетов. После чего симка выбрасывалась. Но такое не спасает от приема получателей если среди отправок была контрольная закупка.

В противном случае бы приходилось каждый раз заходить в другое отделение на каждую из отправок. Иначе палевно что один физический отправитель шлёт каждую из одинаковых посылок от нового имени.

Возможно палево для отправителя и не только сейчас а этом - вымышленные данные. Тобто база реальных даных мп уже остаточно большая. Где отправки с новых нигде не засвеченных номеров от неизвестных ранее ФИО могут вызвать подозрение.
Ну з цим всім зрозуміло, але питання який вихід.?
Бо виглядає все не дуже преспективно

Назад
Зверху Знизу