YMBUkraine
Конфуций
Доброго вечора, друзі!
Я створив окрему тему про гру Not Pixel і наш сквад LABRC SQUAD. Тепер ми можемо разом робити рейди на російські прапори і відновлювати наш український!
Що це за гра? Not Pixel — це гра з картою 1000x1000 пікселів, де можна фарбувати пікселі та розміщувати зображення (наприклад, наше лого).
Спочатку доступно лише 5 пікселів для фарбування, після чого енергія відновлюється. Зароблені бали можна витратити на апгрейди: швидкість відновлення енергії або кількість пікселів, які можна фарбувати одночасно.
Навіщо це робити? Ця гра від творців NotCoin, де активні гравці отримували грошові винагороди. Ймовірно, тут будуть схожі завдання з можливістю заробити реальні гроші. Крім того, можна просто насолоджуватися грою та підтримувати наш прапор!
Як приєднатися?
- Заходьте в гру за посиланням —
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
- Вступайте в наш сквад —
- Додавайтеся до чату для обговорень та тактик —
Отже , тримайте основні посилання
1. Спочатку заходим в гру по цьому посиланні -
Будь ласка,
Увійти
або
2. Далі вступаємо в клан лаби по цьому посиланні -
Будь ласка,
Увійти
або
3. Додаємся в чат в телеграмі для обговорювання рейдів і розробки тактики для створення логотипа лаби з пікселів -
Будь ласка,
Увійти
або
Також я додаю хронологію подій на карті ) щоб ви розуміло як сильно виїб@в наш прапор , ми нормально так кацапіа розїб@ли
1. Це ще було вчора ввечері , наш прапор можна помітити зверху в правому куті і виглядає він не дуже впевнено , кацапи нормально ще себе чухають на тей час
2. Пішла возня , наш державний набирав обороти , кацапи тим часом нормально так всирались вже
3. Фаталіті наш прапор впевнено закріплюється зверху ️
4. Наш рідненький виглядає просто , а кацапській на тей момент нормально так ху*рили дінамітами
5. Як карта виглядає прямо зараз , на данний момент
Я заходив і фарбував наш прапор в синій і жовтий , тому що кацами наносять по ньому удари фарбуючи його в різні інші кольорі , якщо не підтримувати наш ріднесенькій , то він зникне , як зникає і кацапський
6. А ще на карті буди НЕГРІ , але вже зникли