Навіщо існують мурдератори чату?

Їбать

Сектант
Повідомлення
214
Репутація
748
Вподобайки
558
Бали
349
Попросив мурдератора чату кнопкою "Скарга" видалити повідомлення де одна куриця мене задеанонила. Отримав таку відповідь:
moderwtf.png

Це пиздець, лабою після взлому керує СБУ?
Юзер видалити повідомлення не може, модератор теж, Адмін взагалі клей жує, і звичайно, повідомлення чяту світять голою сракою аж на весь інтернет.

Писати жіночці просити поправити своє повідомлення в чаті мабуть навіть гірше ніж без сенсу - вона ж просто мене нах пошле і ще більше копій того повідомлення насере скрізь.

А як ти довів до того, щоб тебе можна було здеанонити?

Попросив мурдератора чату кнопкою "Скарга" видалити повідомлення де одна куриця мене задеанонила. Отримав таку відповідь:
Переглянути вкладення 41327

Юзер видалити повідомлення не може, модератор теж, Адмін взагалі клей жує, і звичайно, повідомлення чяту світять голою сракою аж на весь інтернет.

Писати жіночці просити поправити своє повідомлення в чаті мабуть навіть гірше ніж без сенсу - вона ж просто мене нах пошле і ще більше копій того повідомлення насере скрізь.
А всьо. Не імеє

За тобою вже виїхали

Нам будет тебя не хватать ..
Ахаха - смєшно😀
А як ти довів до того, щоб тебе можна було здеанонити?
Ахаха
Біжи на глазок бєгом... Ахахаха

Це серйозні звинувачення. Навіть у формі риторичного питання, чи припущенні.
СМІ: вилучені підроблені ксіви СБУ

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!

Переглянути вкладення 41327

Да сбу )
Цру с омерики))

Це серйозні звинувачення. Навіть у формі риторичного питання, чи припущенні.

СМІ: вилучені підроблені ксіви СБУ

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!
Та расслабься. Я прикалываюсь.
Это из фильма:

Останнє редагування:
Нахуй ты признулся шо это твои данные?
Меня сливали 4 раза, я говорил у меня шрам на члене, могу показать.
Мне всегда верили, но один раз пришлось показать.

Назад
Зверху Знизу