Ду ду ду свєтку лабаду.![]()
Дивно. А я думав вони з пиздяних грошей двічі собі робили переіндексацію за період війни.
![]()
Так нечесно, я голосував смсками за Дантеса і Олєйніка(((
Возьмите меня на вакансию ведущего?![]()
Дивно. А я думав вони з пиздяних грошей двічі собі робили переіндексацію за період війни.
![]()
Типун тобі на язик чи на палець шо це писавЗеля, все хуйня, давай по новой
Ну я ж не писал, чтобы было тоже самое, а только по новойТипун тобі на язик чи на палець шо це писав![]()
Та ну, ця потужна картінка вже заєбала, нада нову. Он гугл пише про хитрий підарський план впливу на двіжуху трампа з метою посилити свою позицію на майбутніх перемовинах.Ну я ж не писал, чтобы было тоже самое, а только по новой
Аж нехуй делать може быть. Пока плесень бункерная обиженная не сдохнет - он от нас не отьебется. А выиграет в конфликте от этого все равно АмерикаТа ну, ця потужна картінка вже заєбала, нада нову. Он гугл пише про хитрий підарський план впливу на двіжуху трампа з метою посилити свою позицію на майбутніх перемовинах.
І про продовження війни в короткочасній перспективі наприклад після зміни одного підара на іншого в лвальному кабінєті
Пиздят и не краснеют!(![]()
![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.