Намік Корпорейшн покоряє Еладу

Джанґо

Мудрец
Повідомлення
1 454
Репутація
4 111
Вподобайки
4 046
Бали
1 670
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Друзі. Хотів цілком перепостити статтю за першим посиланням, але ледве прочитавши 20-25% мене хватила крінжа з того прочитаного сюру. А ви що думаєте?)

Добрий вечір всім)

Наступною темою запощу більш притомний матеріал. А саме відео ≈9хв., де обговорюється більш насущне питання, яке попахує диверсією.

Відос чекать 2 години десь?)
Так, приблизно. Думаю так буде більше коментаторів, якщо десь в вечірній час понеділка. Бо до 16:00 в понеділок актив такий самий, як в неділю. А я в деяких важливих темах – більше зацікавлений в обговоренні.
Хоча може я і забагато очікую від наркоманів, але)

Для тих, хто вважає новину в першому пості абсурдною _ ай хев сам е ріал шіт:

QhexUjF3_t.jpg

Наркотики, бизнеса шальные деньги?

Друзі. Хотів цілком перепостити статтю за першим посиланням, але ледве прочитавши 20-25% мене хватила крінжа з того прочитаного сюру. А ви що думаєте?)

Добрий вечір всім)

Наступною темою запощу більш притомний матеріал. А саме відео ≈9хв., де обговорюється більш насущне питання, яке попахує диверсією.
таю с этой дичи

Добрий вечір всім)

доля правди в тому є, в ліхіє дахуя мурчиків свалювали в грецію від мусарської напасті бо там будо легко получити громадянство, навряд чи вони там йшли на завод працювати

та їх нема за шо асуждати, в нас тіпа як демократія, має бути свобода а не концлагерь
в нас якраз таки повноцінний концтабір, конституція (рука не підніметься з великої літери написати) на паузі

Карты деньги два ствола 😎

Назад
Зверху Знизу