Какие я тебе дам пруфы! Или нужно было мусорам предъявить почему чек не дали или расписку ? Сказали что Селлер головой не думает и отправки делает на передок , так на него и вышли , а там дело техники , вели от Новой почты. Верить или нет , ваше дело , я предупредил.sheshme дай пруфы
Ну для начала можно пруф покупки. Для этого выложить переписку с селлеромКакие я тебе дам пруфы! Или нужно было мусорам предъявить почему чек не дали или расписку ? Сказали что Селлер головой не думает и отправки делает на передок , так на него и вышли , а там дело техники , вели от Новой почты. Верить или нет , ваше дело , я предупредил.
Вибачаюсь, що за двіж?sheshme дай пруфы
Я тоже лв закинул и все без ответа(((Аналогічно.... Знову чергове загадкове зникнення продавця фнп🙄
Така ж ситуація !!! Гроші кинув і не відповідає 😖😖😖Я тоже лв закинул и все без ответа(((
Коли ви вже нарешті зрозумієте, що потрібно купувати через гаранта! Переплативши незначну сумму ви завжди захищені від подібних проблем з втратою коштів-скупий платить ЗАВЖДИЯ тоже лв закинул и все без ответа(((
Заказував тут не один раз причому тут скупий?Коли ви вже нарешті зрозумієте, що потрібно купувати через гаранта! Переплативши незначну сумму ви завжди захищені від подібних проблем з втратою коштів-скупий платить ЗАВЖДИ
Отож і я так, вже вдруге продавець пропадає під час гарант-угоди,-тож пох..й скільки раз ти в нього брав і т.д-ситуацій різних купа, не обов'язково має буть кидалово, може й не хотів би ніхто зникати-але.... Так шо гарант кожного разу=спокійТакже, закинул лаве и не отвечает, но я закинул " Гаранту", и за лаве не парюсь.
Жаль конечно, что магаз так поступил, надеюсь я не прав, а по поводу гаранта 100% прав.