Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Років 10 назад вперше мені по ящику попався цей "13 апостол".Поки кєнтюрік побіг за добавкою пива я в'яло перемикав канали і от чомусь зупинився там де мунтян перед цілим залом своїх їбанатів трусив якусь сєчку.Спочатку я подумав що це черговий шаблонний пастор-проповідун,але ніхуя,щось в ньому говорило про те що це цікавий персонаж))"О,Халллилллуя!О,барамарашідабашідабарабарабарабара"Я вже тоді трішки оживився і з цікавістю почав слухати про що він говорить.І от коли я повністю впевнився що це іскусний троль так це тоді коли він цим ідіотам з такою хитрою ухмилочкою почав розповідати про якогось свого корєша- бандюка який когось збив на машині і в нього там проблеми серйозні з законом але він гарна людина бо повірив в Апостола Мунтяна. І потім весь зал молився за того бандюгу,щоб в нього не було проблем з мусорамиЯк я тоді волав це піздєц
Лига Скорости ищет курьеров самая высокая зп на рынке+премии 1000$ https://t.me/Liga_sk
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.