Мотивація

Паяльник

Посвященный
Повідомлення
1 716
Репутація
1 985
Вподобайки
2 631
Бали
1 310
2FEB3A6C-9FD0-4B77-BE48-C7CC8BF42DC3.jpegКожен день я прокидаюсь з самого ранку - і зразу ж починаю пити пиво. Вся справа в тому що в дитинстві моя класна керівничка, Марія Василівна, постійно говорила що коли я виросту - стану алкашом.

Вона в мене вірила - тому я не хочу розчаровувати її сподівання. Да, іноді буває тяжко, да, іноді не хочеться пити, але я знаю що це потрібно, я не відступаю перед будь-якими перешкодами і тому завжди впевнено дивлюсь в стакан.

Саме головне - це вірити, і тоді у тебе все вийде !

ААА у нас к урокам классного руководителя и преподавателя укр языка и литературы готовились все и посещаемость была, вероятно, самой высокой из всех учителей. - потому что пиздец мог прилететь прямо на уроке в голову, или об парту, если дз не сделано.

ААА у нас к урокам классного руководителя и преподавателя укр языка и литературы готовились все и посещаемость была, вероятно, самой высокой из всех учителей. - потому что пиздец мог прилететь прямо на уроке в голову, или об парту, если дз не сделано.
Но перед тем наши уроки были настоящим испытанием для каждого преподавателя. Особенно в 5м классе, когда за год только пятому (по счету ) классному руководителю, учителю истоии, удалось нас угомонить по средствам звонких подзатыльников и доходчивого взгляда.
20240826-125107.jpg

Мало кто знает, но первые смски не наберались*, а нацарапывались лезвием прямо на парте твоего места в классе. .
(.)(.)

Переглянути вкладення 53311Кожен день я прокидаюсь з самого ранку - і зразу ж починаю пити пиво. Вся справа в тому що в дитинстві моя класна керівничка, Марія Василівна, постійно говорила що коли я виросту - стану алкашом.

Вона в мене вірила - тому я не хочу розчаровувати її сподівання. Да, іноді буває тяжко, да, іноді не хочеться пити, але я знаю що це потрібно, я не відступаю перед будь-якими перешкодами і тому завжди впевнено дивлюсь в стакан.

Саме головне - це вірити, і тоді у тебе все вийде !
Только сегодня!!!
Да иногда Вера творит чудеса 😍
Повідомлення об'єднано автоматично:

Это 🙄 не прикол, кстати. .
в твиттере в
международный
день поэзии
на стене
А.С. Пушкина
можно увидеть
первый вариант стиха
20240826-134511.jpg