- Автор теми
Правила о заменах есть на нашем сайте.5 Років жив в Київі і ХА, а кілька місяців як переїхав в Полтаву.
Думаю пошукаю клади, нове місто, цікаво, погуляю, подивлюсь) Позамовляв 2 місяці в КендіШопі, наче нарікань не було, але 2 ненаходи трохи вибісили, не зважаючи на те що в результаті опери там все видали.
Але мова не про те.
Вирішив після 2 ненаходів в Кенді, спробувати цей "чудовий магазин". Ліс на який корди - тупо єбейший, хуй дійдеш, але це навіть більше +, ніж -.
Думаю ну зараз прийду зніму ізі, бо лока здалася топ(на той момент). Перше що кинулося в очі - це те що в такому густому лісі рискають тіпи і копають тупо під кожним кущем. Але подумав що може в людей кілька кладів, не став звертати увагу, тому що, останні знімав ледь не посеред траси, тож на "компанію" похуй)
Приходжу на точку, а там вже 2 викопаних ямки біля пня на котрий орієнтир. Одна тупо на моїй мітці, і ще одна в 15 см від неї. Думаю "Заєбісь покурив!", але одразу не здався. Обкопав місце кладу, поряд вже з наявною ямкою на місці мого кладу - ненаход.
Чи то кура дибіл і поклав два клади настільки близько, що хтось разом зі своїм стафом підкопнув і мої 2 грами шишок. Чи кура якісь клади познімав одразу за собою)
Чи то магаз просто найобує клієнтів вже виданими кладами,у випадках коли на ізі можна розвести руками, мовляв ніхуя не знаємо і припиздити бабок бо нова людина, а якщо дуже треба то ця людина замовить ще. А може це взагалі працююча схема. - "дай бабок на 3 клади і один ми тобі так і бути віддамо".
Але на той момент все ще вірив що то я дибіл.
Поставив собі мітки, щоб не зняли поки ми вирішуватимемо що не так.
Думаю ок, кину магазу фотку, розберемось (бо ще не стикався з такими відмороженими магазами за 5 років на секті), завтра перерию.
Скинули правку по моїй фотці. Мовляв копни правіше.
0 питань. Некст ранком їду копати, мітки на місці, ніхто навіть не ходив навколо, не те що копав мій клад. Вириваю метр на метр і в глиб на 10см, щоб точно не проїбати - результату 0.
ПЗ, звісно, ніхто робити не буде бо перше замовлення в магазі, хай буде на лікування курі.
Але дивлюся тепер по коментам і в магазину постійно такі приколи, тож схиляюсь до того що це все ж таки схема чи їх кур, чи самого магазу.
Оператор відповідає дай боже через 1.5, а то і через 3-4 години.
Успіхів у розвитку з таким експіріенсом звісно бажати не буду!
Якщо хтось з оперів прокинеться і захоче розібрати ситуацію всі фото дам, але я думаю шо магазу максимально проєбом)
Тож нот рекомендед.
Повідомлення об’єднано автоматично:
Я відписав свою ситуацію з таким кейсом, почитайте, якщо воно взагалі вам треба XD
Повідомлення об’єднано автоматично:
Доречі, пропоную магазу нарешті написати в себе хоч десь що в вас ПЗ від 3 кладів!
Бо оператори ваші і мені це писали, а ви потім іншим кажете що в вас такої інфи ніде нема!
Ну і не найобувати людей.
Напиши оператору, твою проблему перерассмотрят