Можеш показати?так я зараз копіюю контак з гілки вашої і це той самий, цікаві ви хлопці
Можеш показати?так я зараз копіюю контак з гілки вашої і це той самий, цікаві ви хлопці
Можеш показати?
Ой краще без флуду)хоча б просто спілкуватися в темах,тільки не в відгуках а так нема різниці в якихдцже хочу виграти шишки або амфу за активність, але не розумію де її, активність, вести... буду флудити у всіх темах
створіть може щось накшталт чату, можливо, - зацікавлені люди підтягнутьсяОй краще без флуду)хоча б просто спілкуватися в темах,тільки не в відгуках а так нема різниці в яких
В нашій гілці і а не lКруто, тільки я переходив як написано на вашій гілці
То не клацав на гілку, а вбивав в пошук і попав на швиряКруто, тільки я переходив як написано на вашій гілці
Може ви б зробили так, щоб клацнув і перейшов. Бо в пошуку показує 3 сторінки з таким адресомВ нашій гілці і а не l
Добрый день! Ссылка на TG канал просрочена. Ссылка на оператора с текстом 'заказывать только здесь' ведет на бота, где в свою очередь ссылка уже на другой юзернейм оператора без аватарки с аналогичной подписью.
Советую поработать над оформлением. Пока заказывать здесь желания нет.
Доброго дня,такПереглянути вкладення 90391це ваш оператор?
Можна дізнатись чому не відправляють доставку? Замовлення зроблене 8 днів томуДоброго дня,так
Хз что так, мені на наступний день відправлилиМожна дізнатись чому не відправляють доставку? Замовлення зроблене 8 днів тому
Доброго дня,а чи можно побачити ваші данні в лс?Можна дізнатись чому не відправляють доставку? Замовлення зроблене 8 днів тому
доброго дня , як замовити нп дніпро шш ? лінк тг мертвийпокупатель
доброго дня , як замовити нп дніпро шш ? лінк тг мертвий
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.