Хочу поділитися інформацією про мікси кислоти з іншими речовинами.
1. Марка + ДХММісце дії — гори біля гірської річки, осінь. Марки і раніше пробували, і ДХМ теж, але було цікаво, що вийде з міксу цих двох потужних речовин. Отже, марка (BOM 2c-N) прийнята: гори, річка, візуали, краса. Проходить ще година, ДХМ готовий, випиваємо (еквівалент приблизно двох флаконів Туссину+). Ми сидимо в печері біля річки, починається дощ, печера потроху затоплюється. І ось приходить ДХМ. Его розчиняється, стає дуже страшно, ніби зібрався помирати. Хотілося молитися Богу, але Бога не було видно. Страх минув, думок немає, абсолютна зупинка внутрішнього діалогу, ніяких назв речей. На протилежному боці річки зі скелі з’явився прекрасний храм в індійському стилі. Я сказав, що я — Будда (хмм…). Я конкретно зрозумів і осягнув, що таке Атман і що таке Брахман. Люди навколо стали видимими «наскрізь» — не в плані органів, як на сильній кислоті, а в більш загальному сенсі. Враження були потужні й надзвичайно релігійні.
2. Марка + спайс
Знаю, що у багатьох ставлення до спайсів неоднозначне, скоріше негативне, але все ж таки. Такий потужний дисоціатив із певним «пекельним» ухилом я зустрічав рідко. Отже, марка (BOM 2c-N) прийнята, потужно візуалить, підкурюємо траву, сміємося, настрій чудовий. Приходять друзі, приносять спайс. З його ефектом знайомий — знаю, що жорстко, але все ж пробую водний. Настає й розганяє. Спершу всі стали дещо «пекельними», потім ще більш «пекельними», і ще… Далі стало просто нестерпно погано, і я зрозумів, що це не жарти, що дах остаточно зносить — причому в бік конкретного пекла й божевілля. У підсумку — вихід із тіла й спостереження кімнати на 270 градусів. Відпустило, згадав, хто є хто, хто я є. Категорично не рекомендував друзям курити в кислому стані. Жах.
3. АМТ + ДХМ + спайс
Збираємося в клуб на дип-хаус. Випиваємо ДХМ, еквівалент приблизно двох флаконів Туссину+. Для клубного настрою й бадьорості нюхаємо по сотні АМТ (альфаметилтриптамін). І набиваємо кілька сигарет зі спайсом — для «жести». Отже, ми в клубі, ДХМ і АМТ прийшли, розслабило, підкисло, думки зупинилися, музика ллється. Добре. Опа… нудить, сходив до туалету, полегшало. Накрило сильно. Вирішуємо курнути спайсу. Я забуваю все, що було, вилітаю… Тіло саме починає танцювати й звиватися. Зміїний танець. Приходжу до тями на танцполі в цьому танці. Свідомість вийшла на надрівень, ні на що не схоже. Цікаво, містично й пекельно.
4. Кислота + ДХМ із подругою
Отже, ми з дівчиною в квартирі вдвох. Вирішуємо здійснити потужний тріп. Маємо 1,5 марки й еквівалент шести флаконів Туссину+ на двох. Юзаємо все навпіл, вмикаємо музику. І «вимикаємося». Тотальний виліт із тіла, одне свідомість на двох, усе перемішалося. На вулиці завірюха, і нас несе нею. Беремо участь у якомусь відьомському шабаші планетарного масштабу на запредельному рівні. І ось далі — дещо дивно. Я виходжу в подобу Матриці, як у фільмі. Бачу ці матричні енергоструктури, у яких беруть участь усі люди. Бачу, що є океани нірвани й блаженства, до яких теж можна підключитися, але ми не вміємо. І цього блаженства та ейфорії у всесвіті безмежна кількість, але ми всі раби харчового ланцюга. Через три години повертаємося, але не повністю. Втрата у часі, тілі та просторі. Повна й реальна матеріальність думок. Дуже вразило.
5. ДХМ + марка в клубі
Зібралися в клуб знову на дип-хаус. Підготували ДХМ, ввечері трохи випили, потім ще. І вже пізно ввечері рушили до клубу. Спочатку не зайшло. Людей мало, звук ніякий, баси перевантажені. Вирішили по марочці. Я з’їв половину, настрій був не дуже, до того ж нещодавно хворів на грип. Відчуваю — щось не те. Персонал як мерці, звук просто вбиває. А друзям, здається, нормально. Хочу терміново піти, але стан такий, що це складно зробити. Переконую дівчину, виходимо на вулицю. Уфф… зібралися якось. Пішли просто містом, тут і друг дзвонить — його теж накрило, хоче до нас. Викликаємо таксі, їдемо додому. Ефекти: можливе повне злиття з технікою — я проник у машину таксиста, у його навігатор, радіостанції, їхати було дуже круто. Бачив наскрізь таксиста, його минуле й майбутнє, його кармічні лінії. Але занурення вимагало енергії, якої у мене було мало, тому навіть удома намагався бути обережнішим, щоб, наприклад, у комп’ютер не проникнути. Підсумок: дивовижні проникнення, цифрова реальність і жвавість неживої складної техніки.
6. 2 марки + ДХМ
Я один, маю 2 марки й еквівалент трьох флаконів Туссину+. Випиваю ДХМ, через 20 хвилин закидаю 2 марки. Ще через 20 хвилин акуратно блюю в пакетик і вилітаю з тіла на три години. Що маємо: конкретний матричний вигляд харчових ланцюгів, бачення всього цього збоку, подив, чому раніше цього не помічав. Там відбувається живлення енергією зі строгою ієрархією. Досягаю величезних швидкостей, спілкуюся з вищими членами цієї матричної системи. Але це спілкування на надрівні — словами це неможливо описати. Лише відчуття величезних швидкостей і потужних енергопотоків. Мені здається, що мою тілесну структуру перебудували — незрозуміло, як. Спостерігаю рівні надмужності й надвідваги. Спостерігаю орлів і соколів (у якомусь кельтському дусі, але схожі й у слов’ян, і у кавказців) як символи вищої військової доблесті, які досягають неймовірних висот і швидкостей. Дуже складно пояснити зрозуміліше. Спостерігаю власні численні життя, втрачається відчуття статі й віку. Бачу себе як титана, що тримає сваї світу, як Овна чи Тельця, що пробиває лобом землю багато життів поспіль. Усі образи виглядають як казкові або міфічні картини, жодних фракталів і кислотності. Також був момент виходу з часу, коли минулий момент завершився, а наступний ще не настав. Причому в цей час я крутив головою й дивився у вікно. Зрештою, я захотів стати Богом — і став ним. Я створив Всесвіт, потім ще й ще до нескінченності. Вийшов за межі нескінченності — а там теж нескінченність. Усе було просякнуте вищою поезією та спокоєм. Далі послідували якісь мої особисті релігійні висновки.
Отже, розповів, що хотів. Несуттєві, на мій погляд, подробиці я опустив.