Мій метод вирощування Northern lights autofem

∆lNKVIZITOR∆

У меня не покупать!
Повідомлення
61
Репутація
94
Вподобайки
97
Бали
133
Гайд з вирощування Northern Lights Auto в аутдорі

Підготовка субстрату та посадка

Для оптимального росту рослин використовується спеціально підготовлений субстрат, що забезпечує гарну аерацію, вологоутримання та достатнє живлення.

Склад субстрату:

30% універсальний ґрунт (бажано на основі торфу);

20% кокосове волокно (покращує структуру та утримує вологу);

20% перліт (для кращої аерації коріння);

15% вермикуліт (зберігає вологу та мікроелементи);

15% біогумус або перегній (основне джерело органічного живлення).

Посадка насіння:

1. Насіння замочується у воді на 12 годин, після чого пророщується у вологих серветках (24-48 годин).

2. У 19-літровий тканинний мішок насипається підготовлений субстрат.

3. Пророщене насіння заглиблюється на 1,5 см у ґрунт.

4. Полив виконується талою або відстояною водою.

5. Горщик встановлюється в місце з мінімум 8-10 годинами сонця на день.

Вегетація (3-5 тижнів)

На цьому етапі головне – правильний полив, баланс поживних речовин та формування куща.

Полив та підживлення:

Полив виконується раз на 2-3 дні або за потребою (перевіряється вологість ґрунту).

Раз на тиждень застосовується банановий чай – природне джерело калію.

Мікориза вноситься на старті для покращення засвоєння корисних речовин.

Борошниста мука + рибне борошно – додаються кожні 10 днів для насичення ґрунту азотом.

Гній коров’ячий (настій) – використовується раз на 2 тижні.

Борна кислота (0,2 г/л води) – застосовується одноразово для профілактики дефіциту бору.

Яєчна шкаралупа (порошок) – додається перед поливом як джерело кальцію.

Формування куща (LST):

Підгинання починається, коли з’являється 4-5 справжніх листків.

Головний стебель акуратно нахиляється та фіксується м’якою ниткою або дротом.

Бічні пагони отримують більше світла, що покращує врожай.

Кожні 7-10 днів коригується нахил стебла.

Обрізка в’ялих листків:

Видаляються лише ті листки, які жовтіють або втратили функціональність.

Здорові листки залишаються, адже вони живлять рослину.

Цвітіння (5-7 тижнів)

Рослина автоматично переходить у фазу цвітіння через 4-5 тижнів.

Живлення в період цвітіння:

Для прискорення процесу використовується препарат "Зацветайло".

Морські водорості (екстракт) застосовуються раз на 10 днів для додаткових мікроелементів.

Рибне борошно (джерело фосфору) – вноситься раз на 2 тижні.

Банановий чай – використовується двічі на тиждень для підтримки калію.

Полив виконується раз на 3-4 дні, поступово скорочується перед збором врожаю.

Метод "проліски"

На етапі цвітіння застосовується спеціальна методика, яка допомагає контролювати засвоєння поживних речовин та покращує смак кінцевого продукту.

Ознаки зрілості:

Помаранчеві пестики (70-80%).

Тріхоми молочні + 10-20% бурштинових (перевіряється лупою 40x).

Сушка та пролікування

Сушка:

Рослина зрізається вранці.

Видаляються великі листки.

Суцвіття вішаються у темному приміщенні з температурою 18-22°C та вологістю 50-60%.

Процес сушіння триває 7-14 днів, поки гілки не почнуть ламатися.

Пролікування:

Готові суцвіття зберігаються у скляних банках.

Протягом першого тижня банки відкриваються 2 рази на день, далі – 1 раз на день.

Повне пролікування триває 4-8 тижнів.

Ароматизація продукту:

Для покращення аромату під час пролікування в кожну банку додається:

Шоколад – для насиченого землисто-шоколадного смаку.

Шкурки цитрусових – для фруктових нот.
Шоколад або шкурки змінюються кожні 3-5 днів, щоб уникнути плісняви.

Висновки

Методика вирощування передбачає оптимальну підготовку субстрату, органічне живлення, підгинання
для кращого врожаю, коригування умов на етапі цвітіння та унікальні техніки пролікування, що забезпечують багатий аромат та смак кінцевого продукту.

Джерела або де купити добриво:
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Раздавай пробы :sneaky:

Шото нехуя не верится

В мене обмеження на загрузку фото коли наважуся я поділюсь фото продукції

Добре не буду вішати лапшу на вуха краще признатися зразу ніж викритим бути за піздєжом. Цей спосіб ще не провірений до кінця. Я тільки посадив растішку зараз прикріплю фото добрив які мені стало грошей щоб купити а також ріст самої ростішки вік 2 тижні

1. Добрива

2. Девайси

3. Рослина 15 день
Перепрошую за дезінформацію, але я впевнений у своєму методі на 200% на схожих добривах вирощував помідори та перці, так це не марихуана але врожай був солідний. Побажайте і цього разу щоб не перелюбив рослину а дав їй проявити свої приховані потенціал

Останнє редагування:
Шото нехуя не верится
Во что😂? Что автоцвет сам расиет😁😁😁та с таким же успехом лучше лампу дома в ящике пставить и на кокосе растить , геморроя намного меньше и зимой тоже расти б3лет😂
Повідомлення об'єднано автоматично:

Лампа наше все😁

Во что😂? Что автоцвет сам расиет😁😁😁та с таким же успехом лучше лампу дома в ящике пставить и на кокосе растить , геморроя намного меньше и зимой тоже расти б3лет😂

Лампа наше все😁
Ну і за автіком потрібен догляд я все-таки не кладу великих надій на погоду цього року дуже багато аномалій в мене ще є сорт OG Kush fem Фотоперіодний зараз вже у стаканчику повинен розлупитися якщо він спілий. Також для аналізу хто буде кращий у цій гонці.

Лампа наше все😁
В мене також є лампи для вегетаційного періоду лед повний спектр, але я прихильник сонячного світла і просто розвитку згідно циклів сонця і місяця

Т
Добре не буду вішати лапшу на вуха краще признатися зразу ніж викритим бути за піздєжом. Цей спосіб ще не провірений до кінця. Я тільки посадив растішку зараз прикріплю фото добрив які мені стало грошей щоб купити а також ріст самої ростішки вік 2 тижні
Ты лучше возьми ящик сделай по бокам 4 трубки воткнутые в керамзит на дне. Сверху земля. Для автоцветов идеально. Поливаешь а вода испаряется через трубки , ящик можно поставить. Где угодно , хоть в комнате под рамой хоть на улице. Еще колёсики прилелвй от мусорного контейнера и можешь возить его туда сюда обалденная штука 😂😂😂

Ну і за автіком потрібен догляд я все-таки не кладу великих надій на погоду цього року дуже багато аномалій в мене ще є сорт OG Kush fem Фотоперіодний зараз вже у стаканчику повинен розлупитися якщо він спілий. Також для аналізу хто буде кращий у цій гонці.

В мене також є лампи для вегетаційного періоду лед повний спектр, але я прихильник сонячного світла і просто розвитку згідно циклів сонця і місяця
Можно совместить я бы совместил например. Теплицу бы поставил и в доме лампу😁

Т
Ты лучше возьми ящик сделай по бокам 4 трубки воткнутые в керамзит на дне. Сверху земля. Для автоцветов идеально. Поливаешь а вода испаряется через трубки , ящик можно поставить. Где угодно , хоть в комнате под рамой хоть на улице. Еще колёсики прилелвй от мусорного контейнера и можешь возить его туда сюда обалденная штука 😂😂😂
Дуже цікава думка... я от хотів замовити міні гідропоніку апарат з США, але вкурив у ві сні що то можна виготовити самому то не є вже так складно паяльник замість круглого свердла на дрельку і виготовити з відра 15 літрового гідропоніку на кошик у кришці з керамзиту провести помпову машину для аерації вона відносно дешева залежить саме від повітря яке вкачує насос тей на керамзиті вирощувати на вулиці, бо гроубокс то дуже дороге задоволення а портити меблі я не стану, растішку дуже перспективний спосіб якщо не хочеш купляти труби сверлити там проводити циркуляцію аерацію короче для лінивих 🤣

Хоча я вже маю досвід і використовував покриття фольговане світло відбивач 150 днат і газову трубчасту лампу для вегетації самостійно зробив вентиляцію і фільтр а також з кулеріа доступ свіжого повітря то за нього отримав нагороду на одному російськомовному форумі вийшов гарний врожай сорт був Bid Bud, дійсно сорт біііг адже коли я перевів її на цвітіння вона різко збільшила ріст і йобнула як не дивна з 1.0 до 1.5 за два тижні що зіпсувало мені плани абсолютно але я все-таки зумів її вгомонити та пояснити що тута рішаю я куда їй рости а не вона. І якось з горем по полам я довів її до харвесту

Хоча я вже маю досвід і використовував покриття фольговане світло відбивач 150 днат і газову трубчасту лампу для вегетації самостійно зробив вентиляцію і фільтр а також з кулеріа доступ свіжого повітря то за нього отримав нагороду на одному російськомовному форумі вийшов гарний врожай сорт був Bid Bud, дійсно сорт біііг адже коли я перевів її на цвітіння вона різко збільшила ріст і йобнула як не дивна з 1.0 до 1.5 за два тижні що зіпсувало мені плани абсолютно але я все-таки зумів її вгомонити та пояснити що тута рішаю я куда їй рости а не вона. І якось з горем по полам я довів її до харвесту
Тепер я вже так не помиляюся і використовую засіб Зацветайло. Він дуже ефективний адже зупиняє ріст рослини всі вегетаційні процеси та активує бутонізацію любої рослини. Всі рекомендую!

Назад
Зверху Знизу