Мефедрон від REVO MARKET

Паяльник

Гуру
Повідомлення
7 535
Вподобайки
14 314
Репутація
10 896
Бали
3 430
Вітаю вас шановні ! Цей тріп буде на мефедрон від магазину REVO MARKET

giphy.gif
:1-002: :1-002: :1-002: :1-002::1-002::1-002::1-002::1-002:

Дарова параноїки,
здарова піздуни,
здарова кріптовалютчікі,
здарова тємщікі,

здарова куколди,
здарова дєвствєннікі,
здарова тєм кто ваще ніхуя не понимаєт,
наконєцто всє наши в сборє

63468.jpg
5297598ц32.jpg

Тестер - 33 \ 190 \ 83
Речовина - меф

Вага
- 1 г
Дозування - заходи по 0.25
Толер
- низький
Кростолер - дудка, зимна сотка

0-00
Порошок залітає з легким але доволі довгим по продолдительності жженієм, на диво здивований шо не було ліфтів, прям від слова савсєм, всьо лишилося на базі так сказать, покривлявся чутка, пустив скупу слєзу, та й чекаю шо від того всього двіженія буде

0-04
Почало накривати, причому досить поступово, вхід абсолютно не різкий, а плавний, причому немає такої хуйні як запаморочення, чи нудоти як завжди воно буває, просто плавно і красиво почало змінювати мою скромну свідомість. Відчуваю наростаючий ейфор, можна сказати що майже у геометричній прогресії

0-10
Дуже сильно міняється бля буду вся картіна сматрєщего за провсходящім, хочу відмітити шо нагрібає поступово, доволі яскраво, настрій і ейфорія навалює на мене красивим потоком, почина прям топити мене, хоча плавець я хороший, думки в голові мішаються ніби в блендері, двіж наростає, все більше й більше відчувається ейфор, він починає туманити свідомість, вона заторможується, чухаю що далі буде доволі таки весело

0-20

Нагрібає доволі таки красіво потужності в голові побільшало, але сама голова ше соображає болєє мєнєє, появились легкі візуали, картинка міра пливе, відчуття ейфору накриває досить потужно, втрачається бажання рухатись, хочеться прилягти, що я успішно й роблю, навалюю на калонкі легенький кислі хаус, я в тому гавно чутка розбираюся, і починаю плавно чілити. Дуже приємно, але не тормозить, іменно кайфово, і зовсім без негативних проявів

0-40
Двіж доволі потужно продовжується, прям во всєй красє можно сказать, кароче досить плотно єбашить, доволі відчутна ейфорія, можна сказати що навіть досить інтєрєсна, але не перегрібає, все якраз в міру, є легенькі візуали, вони радують моє солнцезрєніє, таращить, бажання догнатися поки абсолютно нема, що навіть чутка дивно

1-00
Воно досі потужно таращить, причому доволі такі яскраво, впевнено і увєрєнно, ейфорить , в мене досі навіть не було бажання догнатися, воно тримає іменно потужно, тушить, гасить, діє дуже красиво, одним словом годину тримає увєрєнно

Ітогі падведьом пацани -

Далі я єбашив цей порошок без лишніх мислєй поки він не кінчився, сам порошок доволі таки якісний, тримає довго і потужно, а саме найцікавіше - на наступний день не дає ухадів, на другий день, ну прям від слова «ваще», вночі я пробував заснути, але завдяки москаля йобаного хуй воно в мене получилость, карочє любі друзі - дуже казирно і гарно все зроблено, можу впевнено рекомедувати вам даний товар

:1-002: :1-002::1-002:

Останнє редагування:
Благодарю за Трип Репорт!

Вітаю вас шановні ! Цей тріп буде на мефедрон від магазину REVO MARKET

giphy.gif
:1-002: :1-002: :1-002: :1-002::1-002::1-002::1-002::1-002:

Дарова параноїки,
здарова піздуни,
здарова кріптовалютчікі,
здарова тємщікі,

здарова куколди,
здарова дєвствєннікі,
здарова тєм кто ваще ніхуя не понимаєт,
наконєцто всє наши в сборє

Переглянути вкладення 115887
Переглянути вкладення 115888

Тестер - 33 \ 190 \ 83
Речовина - меф

Вага
- 1 г
Дозування - заходи по 0.25
Толер
- низький
Кростолер - дудка, зимна сотка

0-00
Порошок залітає з легким але доволі довгим по продолдительності жженієм, на диво здивований шо не було ліфтів, прям від слова савсєм, всьо лишилося на базі так сказать, покривлявся чутка, пустив скупу слєзу, та й чекаю шо від того всього двіженія буде

0-04
Почало накривати, причому досить поступово, вхід абсолютно не різкий, а плавний, причому немає такої хуйні як запаморочення, чи нудоти як завжди воно буває, просто плавно і красиво почало змінювати мою скромну свідомість. Відчуваю наростаючий ейфор, можна сказати що майже у геометричній прогресії

0-10
Дуже сильно міняється бля буду вся картіна сматрєщего за провсходящім, хочу відмітити шо нагрібає поступово, доволі яскраво, настрій і ейфорія навалює на мене красивим потоком, почина прям топити мене, хоча плавець я хороший, думки в голові мішаються ніби в блендері, двіж наростає, все більше й більше відчувається ейфор, він починає туманити свідомість, вона заторможується, чухаю що далі буде доволі таки весело

0-20

Нагрібає доволі таки красіво потужності в голові побільшало, але сама голова ше соображає болєє мєнєє, появились легкі візуали, картинка міра пливе, відчуття ейфору накриває досить потужно, втрачається бажання рухатись, хочеться прилягти, що я успішно й роблю, навалюю на калонкі легенький кислі хаус, я в тому гавно чутка розбираюся, і починаю плавно чілити. Дуже приємно, але не тормозить, іменно кайфово, і зовсім без негативних проявів

0-40
Двіж доволі потужно продовжується, прям во всєй красє можно сказать, кароче досить плотно єбашить, доволі відчутна ейфорія, можна сказати що навіть досить інтєрєсна, але не перегрібає, все якраз в міру, є легенькі візуали, вони радують моє солнцезрєніє, таращить, бажання догнатися поки абсолютно нема, що навіть чутка дивно

1-00
Воно досі потужер таращить, причому доволі такі яскраво, впевнено і увєрєнно, ейфорить , в мене досі навіть не було бажання догнатися, воно тримає іменно потужно, тушить, гасить, діє дуже красиво, одним словом годину тримає увєрєнно

Ітогі падведьом пацани -

Далі я єбашив цей порошок без лишніх мислеєй поки він не кінчився, сам порошок доволі таки якісний, тримає довго і потужно, а саме найцікавіше - на наступний день не дає ухадів, на другий день, ну прям від слова «ваще», вночі я пробував заснути, але завдяки москаля йобаногор хуй воно в мене получилость, карочє любі друзі дуже казирно і гарно все зроблено, можу впевнено рекомедувати вам даний товар
Спасибо за трип бро...

шо ті шішку тєрєбіл сваю пад єтім мєфам ,.?

гуд репорт

Назад
Зверху Знизу