cultura

Гуру
Повідомлення
5 459
Репутація
7 438
Вподобайки
9 823
Бали
3 340
ПРОДАВЕЦЬ: RedRabbit
ПОМІЧНИК: Якщо потрібен - ним би міг стати я :)
ГІЛКА ШОПУ:
ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ!
ТЕСТЕР:
33/93/178.
РЕЧОВИНА: Мефедрон.
ДОСВІД: Кількаразовий, 1-м реально був оцей досвід.
КРОСТОЛЕР: За дві доби до, ТУСІ, від ViSA_WHiTE , незрозумілі банки за 2 години до тесту, "Джин Тонік" - 0,33 в кількості 2 шт, перед банками.
ДОЗУВАННЯ:
Приблизно - 160 мг + 160мг + 180 мг, загалом - пакет за ніч, на двох.
ОРГАНОЛЕПТИКА: Мінімально світло-мутноваті кристалики різного розміру, порох якщо і якийсь був, то не більше 3-5%. Запах легкий - після першого занюху здалось, що прям солі звичаної, після другогу - чогось полімерного. Тестеру #2 запах нагадував - запах паперу.
ФОТО:
20241121-233200.jpg

20241122-020922.jpg

ФОТО ТЕСТІВ РЕАКТИВАМИ:
МАРКУС і САЙМОНИ

20241121-235119.jpg

Обидва показали майже однакове,
легке помутніння речовини.
+ Саймони на частинці краплі зібрали ледь-помітне синього відтінку вкраплення.

ФРЕДЕ
20241121-235248.jpg

Чи то психанув, чи хз.

ЛІБЕРМАН
20241122-014827.jpg

ТРІП:
Після стандартних маніпуляцій з пертворенням кристалів в пудроподібну форму - роблю занюх.
Час: 00:00-00:04
по Києву: 23:39-23:43

Гірчить сильно, на очах - сльози, фейс пздц скрививсь від ліфтів - фу протівниє, кажу я собі і роблю 2-3 контрольні зашмиги завмираючи в очікуванні.
00:04-00:07
На хвилині 5 - почав відчувати, що прихід на підході до вильтому з моїх грудей, певним типу як сяйвом, в напрямку опинитись в залишках мозку.
0
0:07-00:12
Дорої ночі, Ейфоріє.
Маже теж норм, протягом пари хвилин - картинка періодично то пливе, то приходить знову в норму.
Ну все! ВІДЧУТТЯ ВСЬОГО - ок, настрій піднесений, хочеться просто втичіти в свої приколяси, нарешті втихомирило, заспокоїло - видихаю. Комунікація, емпатія - роблять свою справу.
Їбланом бути не хочеться, хочеться, щоб все було збс. ХТО Ж НЕ ХОЧЕ?)
00:12-00:25
Паралельно залипаючи то в телефон то в фотки, що зробив для ОФОРМЛЕННЯ тріпу намагавсь згадати, коли це юзав меф востаннє, не вийшло тоді, вийшло потім - 35 днів вийшло до цього не юзав.
00:25-00:45
Час пролітає непомітно і швидко, просто розтворюється ніби, розтворюючи в собі і мене. Допалює, по-троху, весь кайф заради якого я так ретельно дробив на склі, кристали в муку.
00:45-01:15
Ще помітніший спад дії речовини, з остаточним переходом до залишоку опісля себе лише так званого "стімого хвосту", хз як в кого, в мене язик бігає по щелепі.

ВИСНОВКИ:
Речовина, як на мене, +/- такої ж якості - 8.5/10. Ейфо/Стім - 60/40, приблизно десь.
ВАГА: Ок - 10/10.
ДОСТАВКА: На моєму віці це чи не сама швидка доставка з якою мені доводилось мати спраау в онлайні - 10/10.
IMG-20241122-055352-790.jpg

СТЕЛС: Простий, не хитромудрий. ЗДОГАДАВСЬ ОДРАЗУ, ЩО ТАМ ЗА ПРЕДМЕТ І НАВІТЬ РОЗУМІВ ДЕ швидше за все лежатиме "ВМІСТ". Ззові - біль-менш, не промацувався, вакуум відсутнім був - 6/10.
ЗВ'ЯЗОК: Дуже приємно був здивований, коли сам продавець завпропонував "комбо-пробу" - 10/10.
20241121-225027.jpg

Останнє редагування:
гуд тріп)

гуд тріп бро. пробував даний продукт - мені дуже сподобався, якість пушка

ПРОДАВЕЦЬ: RedRabbit
ПОМІЧНИК: Якщо потрібен - ним би міг стати я :)
ГІЛКА ШОПУ:
ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ!
ТЕСТЕР:
33/93/178.
РЕЧОВИНА: Мефедрон.
ДОСВІД: Кількаразовий, 1-м реально був оцей досвід.
КРОСТОЛЕР: За дві доби до, ТУСІ, від ViSA_WHiTE , незрозумілі банки за 2 години до тесту, "Джин Тонік" - 0,33 в кількості 2 шт, перед банками.
ДОЗУВАННЯ:
Приблизно - 160 мг + 160мг + 180 мг, загалом - пакет за ніч, на двох.
ОРГАНОЛЕПТИКА: Мінімально світло-мутноваті кристалики різного розміру, порох якщо і якийсь був, то не більше 3-5%. Запах легкий - після першого занюху здалось, що прям солі звичаної, після другогу - чогось полімерного. Тестеру #2 запах нагадував - запах паперу.
ФОТО:
20241121-233200.jpg

20241122-020922.jpg

ФОТО ТЕСТІВ РЕАКТИВАМИ:
МАРКУС і САЙМОНИ

20241121-235119.jpg

Обидва показали майже однакове,
легке помутніння речовини.
+ Саймони на частинці краплі зібрали ледь-помітне синього відтінку вкраплення.

ФРЕДЕ
20241121-235248.jpg

Чи то психанув, чи хз.

ЛІБЕРМАН
20241122-014827.jpg

ТРІП:
Після стандартних маніпуляцій з пертворенням кристалів в пудроподібну форму - роблю занюх.
Час: 00:00-00:04
по Києву: 23:39-23:43

Гірчить сильно, на очах - сльози, фейс пздц скрививсь від ліфтів - фу протівниє, кажу я собі і роблю 2-3 контрольні зашмиги завмираючи в очікуванні.
00:04-00:07
На хвилині 5 - почав відчувати, що прихід на підході до вильтому з моїх грудей, певним типу як сяйвом, в напрямку опинитись в залишках мозку.
0
0:07-00:12
Дорої ночі, Ейфоріє.
Маже теж норм, протягом пари хвилин - картинка періодично то пливе, то приходить знову в норму.
Ну все! ВІДЧУТТЯ ВСЬОГО - ок, настрій піднесений, хочеться просто втичіти в свої приколяси, нарешті втихомирило, заспокоїло - видихаю. Комунікація, емпатія - роблять свою справу.
Їбланом бути не хочеться, хочеться, щоб все було збс. ХТО Ж НЕ ХОЧЕ?)
00:12-00:25
Паралельно залипаючи то в телефон то в фотки, що зробив для ОФОРМЛЕННЯ тріпу намагавсь згадати, коли це юзав меф востаннє, не вийшло тоді, вийшло потім - 35 днів вийшло до цього не юзав.
00:25-00:45
Час пролітає непомітно і швидко, просто розтворюється ніби, розтворюючи в собі і мене. Допалює, по-троху, весь кайф заради якого я так ретельно дробив на склі, кристали в муку.
00:45-01:15
Ще помітніший спад дії речовини, з остаточним переходом до залишоку опісля себе лише так званого "стімого хвосту", хз як в кого, в мене язик бігає по щелепі.

ВИСНОВКИ:
Речовина, як на мене, +/- такої ж якості - 8.5/10. Ейфо/Стім - 60/40, приблизно десь.
ВАГА: Ок - 10/10.
ДОСТАВКА: На моєму віці це чи не сама швидка доставка з якою мені доводилось мати спраау в онлайні - 10/10.
IMG-20241122-055352-790.jpg

СТЕЛС: Простий, не хитромудрий. ЗДОГАДАВСЬ ОДРАЗУ, ЩО ТАМ ЗА ПРЕДМЕТ І НАВІТЬ РОЗУМІВ ДЕ швидше за все лежатиме "ВМІСТ". Ззові - біль-менш, не промацувався, вакуум відсутнім був - 6/10.
ЗВ'ЯЗОК: Дуже приємно був здивований, коли сам продавець завпропонував "комбо-пробу" - 10/10.
20241121-225027.jpg
Хорошо так написано подробненько Я так не смогла бы.👍🌹🌹🌹

Гарна робота. Чудові фото!
Дякую)
гуд тріп бро. пробував даний продукт - мені дуже сподобався, якість пушка
Дякую. Пробу отримав? Будеш тріп чіканить теж?)
Хорошо так написано подробненько Я так не смогла бы.👍🌹🌹🌹
Та ладно, не прибідняйтесь :)

Мне нравится ваша работа, спасибо
На соседнем форуме меф тоже проверяли реактивами, цитирую:
Приступаю к тесту даного продукта реактивами. Для сиего волшебного процеса мною были выбраны реактивы MARQUIS и Liebermann, так как они дают возможность выявить наибольший спектр веществ и примесей в тестируемом образце, а сам мефедрон не вступает в реакцию с большинством реактивов - поэтому проверять другими реактивами ̶я̶ ̶х̶у̶й̶ ̶л̶о̶ж̶и̶л̶ не вижу особого смысла. Капельки реактивов моментально вступают в реакцию с веществом и дают следующий результат - MARQUIS остаеться прозрачным, как и должно быть для чистого мефедрона без примесей, а Liebermann приобретает выраженый ярко желтый цвет, как и дожно быть для чистогана, что меня весьма и весьма радует. Конечно даный способ не способен полностью внести ясность о составе вещества, но позволяет выявить сам факт его наличия в образце, а также присуствие основных возможных примесей (не всегда хороших).

Останнє редагування:
Интересный трип-репорт :)

Назад
Зверху Знизу