меф від Conclave

Паяльник

Гуру
Повідомлення
5 824
Вподобайки
10 708
Репутація
9 723
Бали
3 340

:1-002:! Слава Ісусу Христу шановні, вітаю вас ! :1-002:

Цей тріп буде про мєф від
Conclave
giphy.gif

Діло всьо було по старій провіреній схемі, одобрили кандидатуру на пробу, відписався й уточнив дані, відправили швидко, стелс хороший, в середині вакуум з порошком, зіпа пожаліли, ну а шо поделать,
Виглядають дані діла ось так:

12362.jpg
8509.jpg

• Меф білосніжного кольору, кристалічний, напівпрозорий
  • Сухий, хрустить, відстрибує камінцями під час дроблення
  • Слєгонца віддає непонятною хімією, запах дуже слабкий.
Тестер - 32 \ 190 \ 83
Речовина - мефедроній
Дозування - заходи по 0.2
Толер - середній
Кростолер - дудка, алко, MDMA

giphy.gif

0-00
Єбашу дві трасоньки, залітає доволі жостко, одразу потужно так пече, аж слізки вилізли, слизова чутка оніміла в місцях контакту
Пекучий від слова «прям дуже», але не довготривало.

0-03
Відчуття як запаху так і смаку гіркоти у носоглотці, хоча й ліфтів вроді поки шо нема.
Чухаю що вже починається, спочатку слєгонца почалась крутитись голова, чутка підтошнило.
Зір потьмянів, також піднялось серцебиття і температура. Відчуваю наростання ефекту

0-06
Сильно виражене відчуття наростаючої ейфорії. Думки в голові стали ніби чужими, а час навколо дав по тормозу.
Контури рамки світогляду чутка затемнились, саме зображення стало починати приємно розпливатись. Гіркий неприємний присмак у роті, хоча виразних ліфтів нема.
Навалює не занадто різко, але доволі жваво, що відчуваєтся у настояні. Виникає лєгка паніка і ізмєна як наслідок старту,

0-20
Доволі плотний такий ефор, виходжу на плато.
Всі тілосильно розслаблене, прям повністю; в нагрузку куча потизиву, легкі глюки в картинці оточуючого, воно стає яскравішим, контури предметів чутка розмиваються приємнішим, однак в той же час. Думки в приємному руслі, всі незгодити ніби випарувалисть, стабільність та безтурботність несподівано повернулись до мене, я став відчувати себе так ніби усьо на світі хуйня, шось тіпа блаженства душі і тіла. Лежати як не дивно не хотілось зовсім, в хід пішла електронна музика. Сприйняття прям піздєц сильно почало, удари барабанів заворожують, бас гасить з двух ніг в груди, мотив в перепонки, хайхеди стукають в голову, все відчувається поярче і підсилено. Двіж перестав наростати

0-30
Досі доволі сильне відчуття ейфорії, почалась мазаніна, легкий початковий стім маже потєрялся нахуй, проте садитис на меблі на диво наразі бажання нема, організму чутка гаряче, потію плотно хоч на вулиці й дощ. Хочеться рухатися і усміхатися, тяги паркуватися поки немає ніякої. Зосередитись нереально, думки як і є, то в кращому випадку перескакують одна на одну, а то й зовсім губляться в моєму поплавлено такими процедурами мозку. Приємно й потужно нагрібає, є бажання спілкуватись

1-00
Єбашу я карочє ше дві траси, трохи більшого розміру ніж попередні. Влітає цього разу доволі неприємно, пече і вєдається, чітка гірчить, кривлюся і пускаю пару скупив сліз. Одразу відчуваю підвищення серцебиття, чутка кидає в піт, відчуваю початок нового входу, так відчув невелике напруження в м’язах челюсті, хвиля ейфору сбиє з ніг і не дає піднятись, ні морально ні фізично. Через хвилин дві я відчуваю новий удар, тепло і ейфор знову успішно нападають, йде нормальний удар в голову, темніє аж в очах. Двіж усе помалу очав остагани, тому й було вирішено зробити догон. Ейфорія повернулась у повному обсязі, непогано так догнало

2-10
Оскільки почало по чутка відпускати то я впевно єбашу ше дві траси. Знов доволі сильно так пече, чуток гірчить, але без ліфтів. Нагрьоб знову починає підвищуватись, буквально через пару хвилин він стабілізується, не знаю чим себе заняти, цього разу прирішив прилягти.
А вот на цьому моменті прийшли адові ліфти, причому такі жорсткі шо жуть, запитаю їх водою, пробую змусити себе не думати про них і перевести увагу.
Це допомогло розслабиться і чуток заспокоїтись щоб спокійно продовжити тріп.

2-40
Завертати шубу почало ще більше й інтенсивніше, упевнено догнало й навіть перегнало, з’явився бруксизм і легка тахікардія. Нова порція дуже потужно підсилила перші враження, догнало і нагребло внєзапно і яскраво, дало нові хвилі ейфору, його прям аж забагато, почало розмазувати так шо розліпило по всьому дивану, плотно й надовго. Прийшовши до себе через деякий час і освоївшись в ситуації чутка до мене повернулось бажання рухатись, а з ним і бажання спілкування, емпатія до навколишнього середовища, загальне збудження. Картинка мого світу досі пливе красиво й не вимушено, настрій по кайфу. Тримало ще доволі довго, ейфорило й мазало, сильно тормозило, години 4 точно, також було дуже сильне бажання догнатись, але завтра справи і треба знати міру.

giphy.gif

Ітогі падведьом:
Потужний і яскравий добротний мєф, навалює плотно і ефектно, добряче маже, доволі довго по часу.
Ейфорія домінує, тушить сильно і тривало. Спав не дуже добре оскільки довго тримало, на наступний день був чутка патушений фізично і морально, але за задоволення треба платити, проте підрівнявся чутка алко і джуміком і тому особливо сильно відходів не відчував.

Товар годний, доволі потужний, стелс хороший відправка оперативна.

Манагер - 10\10
Доставка - 10\10
Речовина - 8.5\10
Тривалість дії - 9\10

Останнє редагування:
Ты шо дикий ебашишь... Лето хули)

Рекомендую употреблять меф перорально + носом, биодоступность выше через желудок, и мощь эффекта и длительно также выше, но в идеале в/в. Гуд трип! 👍🏻

Рекомендую употреблять меф перорально + носом, биодоступность выше через желудок, и мощь эффекта и длительно также выше, но в идеале в/в. Гуд трип! 👍🏻
Ректально - самая большая биодоступность.

братік у меня желудок барахліт, не варіант(

але колись обовязково спробую

Это не шутка, это факт.
Почитай на досуге.
Зачем? Я не собираюсь себе в анус вставлять меф, даже если биодоступность будет 1488%, это не понятно все еще? Ваши шутки про очко, пацаны, пахнуть латентным гомосексуализмом, не нужно мне впаривать эту хуйню, закрыта тема

Назад
Зверху Знизу