❗️Медиків зніматимуть з броні для потреб ЗСУ

Borborigmo

Конфуций
Повідомлення
3 138
Репутація
4 686
Вподобайки
6 058
Бали
2 440
Нещодавно Уряд дозволив бронювати 100% медпрацівників закладів охорони здоров’я державної та комунальної форм власності, закладів громадського здоров’я, установ, що провадять діяльність із судово-медичної та судово-психіатричної експертиз, центрів крові, для яких робота у відповідних закладах є основним місцем роботи.

1738883105982.png
«Розбронювання» медичних працівників відбуватиметься на запит від Міноборони та Командування медичних сил щодо потреб в тих чи інших фахівцях-медиках. Далі Міністерство охорони здоров’я у координації з департаментами охорони здоров’я проводитиме відповідні консультації та формуватиме списки необхідних медпрацівників. Процес буде організовано таким чином, аби забезпечити належне функціонування цивільних медичних закладів.

Подання про розбронювання здійснюватимуть керівники медзакладів засобами Порталу Дія, відповідно до порядку бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час.

Да, это пиздец, проблемы с личным составом - колоссальные!
И поэтому Зеля уже с обосранными штанами везде ходит.
Теперь насущный вопрос - снижение возраста мобилизации.

А потом и женщин начнут гребсти, всю украинскую рассу под утиль

А потом и женщин начнут гребсти, всю украинскую рассу под утиль
Украинской расы не существует, есть украинская нация. Принято выделять 4 расы - монголоидная, негроидная, европеоидная и австралоидная))

мусаров и другого мусора не отправят

хоть снижай хотьсне снижай,это не поможет стране,ЗЕ поможет лишние пару месяцев усидеть у власти.

этого дебила на нары

Когда уже мусоров заберут всех?!

скорее бы
но не путать нормальных полицеиских с мусорами
А как их различить? Вон сегодня целый день патруль стоит возле форы блять. Это первый раз такая хрень. Пакують всех кто в магаз пришёл..

А как их различить? Вон сегодня целый день патруль стоит возле форы блять. Это первый раз такая хрень. Пакують всех кто в магаз пришёл..
вот пример в 2023 патрульная остановила и найдя у меня шишку отпустили не забрав ее

Назад
Зверху Знизу