Mazar feminize від Gandja:ua :1043269172:

Паяльник

Гуру
Повідомлення
5 721
Репутація
9 232
Вподобайки
10 441
Бали
3 340
:1043269172:Дай боже щастя, цей тріп буде на шш Mazar feminized від Gandja:ua :1043269172:

Всьо було ахуєнно, сидів і чілив, насолоджувався життям. 😀

Внєзапно пише менеджер і пропонує опробувати даний сорт
Я людина проста, мене довго вговорювати не потрібно :1-002: :1-002::1-002:

1sWD.gif

Культурно уточнили нюанси, і наступного дня всьо сі появило в додатку, заєбіся.
Очікую з легкими на посилку з легкими переживаннями☺️
Відправили оперативно, доставили швидко, запаковано потужно, декілька слоїв вакууму
7498456.jpg
1234.jpg

Тестер - 32\190\80
Речовина - шш
Вага - відповідає заявленій
Дозування - 0.35 х2
Толер - високий
Кростолер - зимна сотка

7-30

Курю я карочє з самого ранку, на голодний ще до сніданку, щоб оцінити даний продукт.
Куриться доволі легко, на вході майже не гірчить, дим жовтуватий і доволі плотний по структурі, однак не викликає кашлю, задуваю я карочє увєрєнно і чекаю шо з того всього буде

0-03
Різкого входу нема, докуривши банку особливих різких змін не чухалось, я чутка навіть переживати почав, однак поступово плавно починає підмінювати.
Все починається з напливаючого розслабону який крок за кроком окутує мене і моє брєнне тело, таке враження ніби зовсім чуток потмяніла реальність навкруг мене, також підсушило і чуток піднялась температура

0-15
Поступово відчув тонус в усіх мязах на корпусі, на морді лиця самовільно без будь якої на те причини появилась либа,
чуток затуманило голову, думки і час навколо почали видозмінюватись, в тому числі й сповільнюватись.
Я с утрєца був чутка енергійно взбудоражен і до усієї кучі на пару в певних не надто приємних для психіки і настрою ділових роздумах, одначе банка доволі приємно вирівняла дану нєапрєдєльонность в битії,
течія думок сповільнилась, русло впевнено й безтурботно взяло свій курс на позитив і ламповий чіл

0-40
Напалило доволі годно, якраз в міру, голова працює в нормальному режимі,
пробиває на ха-ха, валяюсь у ліжечку поки є така можливість, дивлюсь сміхуєчки в тікітоках.
Сушити перестало, натомість з‘явився апетит
MSGO.gif

1-40
Почало поволі йти на спад, проте позитив і настрій нікуди не ділися.
Було вирішено починати снідати, оскільки бажання пажрат не покидає і постійно стимулює.
Жарю кароче собі вчорашні вареники, заливаю то всьо діло кефіром зверху.
Смак відчувається красиво, апетит присутній тарюся карочє я карочє по повній програмі.

2–10
Нахававшись на задовільно і вдоволь я вирішив що потрібно добавити ще, аналогічним дозуванням.
Навалившись з доволі великим успіхом, без будь яких особливих відмінностей як у першого разу, я прокашлявся і прямолінійно полинув у вирій яскравого та різноманітного світу розваг і пригод.
Накур піднявся на попередній рівень, підсушило, пішов розслабон.
Потягнуло чілити, чим я далі й успішно займався, знову приємно напалило, прямую у сторону дивану, вирішую заліпати у серіал. Далі час пішов абсолютно непомітно, пробило на солодке, що й було успішно зроблено.

4-00
Приблизно в цей час основний ефект поступово пішов на спад, однак приємний і ненапряжний післядвіж залишався ще доволі приємний термін
6H8c.gif

Висновок:

Робочий приємний і чілові демократичні шш. Доволі мясиста структура, добре просушені.
Відправка швидка, упаковка достойна, ефект розслабляючий і збалансований.

Манагер - 10\10
Доставка - 10\10

ШШ - 8\10
Тривалість дії - 7\10

Гарна покурка вийшла під сто грамів то справді каєф!

:1043269172:Дай боже щастя, цей тріп буде на шш Mazar feminized від Gandja:ua :1043269172:

Всьо було ахуєнно, сидів і чілив, насолоджувався життям. 😀

Внєзапно пише менеджер і пропонує опробувати даний сорт
Я людина проста, мене довго вговорювати не потрібно :1-002: :1-002::1-002:

1sWD.gif

Культурно уточнили нюанси, і наступного дня всьо сі появило в додатку, заєбіся.
Очікую з легкими на посилку з легкими переживаннями☺️
Відправили оперативно, доставили швидко, запаковано потужно, декілька слоїв вакууму
Переглянути вкладення 104793
Переглянути вкладення 104794

Тестер - 32\190\80
Речовина - шш
Вага - відповідає заявленій
Дозування - 0.35 х2
Толер - високий
Кростолер - зимна сотка

7-30

Курю я карочє з самого ранку, на голодний ще до сніданку, щоб оцінити даний продукт.
Куриться доволі легко, на вході майже не гірчить, дим жовтуватий і доволі плотний по структурі, однак не викликає кашлю, задуваю я карочє увєрєнно і чекаю шо з того всього буде

0-03
Різкого входу нема, докуривши банку особливих різких змін не чухалось, я чутка навіть переживати почав, однак поступово плавно починає підмінювати.
Все починається з напливаючого розслабону який крок за кроком окутує мене і моє брєнне тело, таке враження ніби зовсім чуток потмяніла реальність навкруг мене, також підсушило і чуток піднялась температура

0-15
Поступово відчув тонус в усіх мязах на корпусі, на морді лиця самовільно без будь якої на те причини появилась либа,
чуток затуманило голову, думки і час навколо почали видозмінюватись, в тому числі й сповільнюватись.
Я с утрєца був чутка енергійно взбудоражен і до усієї кучі на пару в певних не надто приємних для психіки і настрою ділових роздумах, одначе банка доволі приємно вирівняла дану нєапрєдєльонность в битії,
течія думок сповільнилась, русло впевнено й безтурботно взяло свій курс на позитив і ламповий чіл

0-40
Напалило доволі годно, якраз в міру, голова працює в нормальному режимі,
пробиває на ха-ха, валяюсь у ліжечку поки є така можливість, дивлюсь сміхуєчки в тікітоках.
Сушити перестало, натомість з‘явився апетит
MSGO.gif

1-40
Почало поволі йти на спад, проте позитив і настрій нікуди не ділися.
Було вирішено починати снідати, оскільки бажання пажрат не покидає і постійно стимулює.
Жарю кароче собі вчорашні вареники, заливаю то всьо діло кефіром зверху.
Смак відчувається красиво, апетит присутній тарюся карочє я карочє по повній програмі.

2–10
Нахававшись на задовільно і вдоволь я вирішив що потрібно добавити ще, аналогічним дозуванням.
Навалившись з доволі великим успіхом, без будь яких особливих відмінностей як у першого разу, я прокашлявся і прямолінійно полинув у вирій яскравого та різноманітного світу розваг і пригод.
Накур піднявся на попередній рівень, підсушило, пішов розслабон.
Потягнуло чілити, чим я далі й успішно займався, знову приємно напалило, прямую у сторону дивану, вирішую заліпати у серіал. Далі час пішов абсолютно непомітно, пробило на солодке, що й було успішно зроблено.

4-00
Приблизно в цей час основний ефект поступово пішов на спад, однак приємний і ненапряжний післядвіж залишався ще доволі приємний термін
6H8c.gif

Висновок:

Робочий приємний і чілові демократичні шш. Доволі мясиста структура, добре просушені.
Відправка швидка, упаковка достойна, ефект розслабляючий і збалансований.

Манагер - 10\10
Доставка - 10\10

ШШ - 8\10
Тривалість дії - 7\10
Демократия сказывается на ценник? - Чиловые собакены лайкос

Назад
Зверху Знизу