Maserati XTC NL- 300 mg- Нідерланди

А. Грибенко

Команда Секти
Представитель
Повідомлення
598
Вподобайки
1 482
Репутація
2 390
Бали
1 030
Депозит
500 $
Вітаю :) У наявності зʼявилося екстазі. Власна поставка з Нідерландів. Також у телеграм можу скинути відео з тестами даних таблеток.
Maserati XTC pills containing 300 mg net. - 97%(заявлено виробником) pure MDMA:
IMG-6995.jpg

IMG-6994.jpg

Price:
3-48$
5 - 65$
10-120$

Замовити - @obminnik
посилання -
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

‼️Проби роздано‼️

Тестери:

DeLaos - https://labrc.name/threads/teplo-zs...kstazi-vid-kramnici-anatolija-gribenka.38900/
Просто_Папа - очікуємо репорт

Останнє редагування:
Тю... а так красиво всё начиналось.) магазин натуры, все дела...

Очень дорого за экстази, какими бы они ни были классными и качественными...
Либо поставщики тебя имеют, либо ты решил очень не слабо накинуть на каждую таблетку. Я уже молчу за процентное содержание..

Либо поставщики тебя имеют, либо ты решил очень не слабо накинуть на каждую таблетку. Я уже молчу за процентное содержание..
Та да. 700грн за чек мдма по сути.

Ну я ж не перший місяць веду бізнес і це не перша партія цих коліс. Мені досить важко кожна партія дається, маю на увазі привезти ці колеса сюди. Тому за безцінь я їх не віддам. Тимпаче вже у багатьох брав на опт колеса, хуйня в більшості.

От якби DS знову мав свої колеса (швидкого вивільнення) я б по Європі їх не шукав.

А так, всі хочуть заробити, відправник у тому числі, так як він найбільше ризикує )

Вам щиро дякую за попередню оцінку мого товару 🤝

Ну я ж не перший місяць веду бізнес і це не перша партія цих коліс. Мені досить важко кожна партія дається, маю на увазі привезти ці колеса сюди. Тому за безцінь я їх не віддам. Тимпаче вже у багатьох брав на опт колеса, хуйня в більшості.

От якби DS знову мав свої колеса (швидкого вивільнення) я б по Європі їх не шукав.

А так, всі хочуть заробити, відправник у тому числі, так як він найбільше ризикує )

Как ты все лаконично и красиво делаешь (говоришь )
У тебя в депутатах не вышло ?)
Я просто тут беса ради гоню )
Оскорблять не хочу )
Почему-то речь твоя отразилось позитивом )

Пиздец , это моя зп за месяц примерно , ебать ахуели …
В месяц??? Или всё-таки в день? Исполняешь небось )

Бро, я за качество слова не сказал) не позволяю себе подобного пока не попробую. По прайсу, просто тоже знаю цены на рынке, ещё с середины 90х, потому и обратил внимание. Естественно имеешь право ставить хоть 20 за одну, хозяин- барин!
А ДС, да, прошлым летом перекусил не слабо его круглыми, качество огонь. Ну и цена.. Его цена такая как и была всегда на колеса.
В любом случае, удачных продаж!

Как ты все лаконично и красиво делаешь (говоришь )
У тебя в депутатах не вышло ?)
Я просто тут беса ради гоню )
Оскорблять не хочу )
Почему-то речь твоя отразилось позитивом )
Та в депутати іти не варіант, хочу не тільки розказувати щось, ще і робити ))
Повідомлення об'єднано автоматично:

Бро, я за качество слова не сказал) не позволяю себе подобного пока не попробую. По прайсу, просто тоже знаю цены на рынке, ещё с середины 90х, потому и обратил внимание. Естественно имеешь право ставить хоть 20 за одну, хозяин- барин!
А ДС, да, прошлым летом перекусил не слабо его круглыми, качество огонь. Ну и цена.. Его цена такая как и была всегда на колеса.
Так, трішки не так я сприйняв) Все Оке ))

До таких качьових шиш явно не вистачало ешок) Вітаю з цікавим поповненням на поличках та бажаю розширення колісного асортименту)

Да , в месяц

Прикольно, хорошие колеса, кушал таких очень много, раньше были серого цвета. Удачных продаж!

Назад
Зверху Знизу