Марихуана зранку: переваги для настрою та здоров’я

big dope

Гуру
Повідомлення
8 714
Репутація
6 365
Вподобайки
11 817
Бали
3 340
Деякі люди вважають, що марихуана вранці може бути чудовим способом розпочати день. Вона допомагає зменшити стрес, заспокоїти тривогу та налаштуватися на позитивний настрій. Багато хто зазначає, що після вживання стає легше зосередитися перед роботою і впоратися зі щоденними викликами.
3DAD8E5E-B24D-4D3E-99D8-743EE5EC70D0.png

Окрім впливу на настрій, марихуана має й фізичні переваги. Вона допомагає при хронічному болі, стимулює апетит і покращує травлення. Для тих, хто страждає від дискомфорту або напруги зранку, це може бути корисним рішенням. Важливо лише дотримуватись помірності, щоб зберігати ясність розуму та енергію на цілий день. Також каннабіс допомагає полегшити симптоми похмілля)

Таким чином, марихуана вранці може стати інструментом для досягнення гармонії між тілом і розумом, якщо підходити до цього відповідально!
А ВИ курите щоранку? 🇲🇱🤙

Недавно зробив 2 ранкові жирні банки! Настрій мій відразу налаштувався на позитивний лад відчуваю як простимулювався апетит вже пора снідатки солоною вівсянкою з вареним яйцем

Так шо курыть Чи не курыть а то я уже гриндер приготовил

Так шо курыть Чи не курыть а то я уже гриндер приготовил
курить! я завжди курю зранку один-два напаса. зараз намагаюсь перейти на стандарт 1 напас за 1 покур. бо щось багато курю навіть не накурює. осьо з гріндера півнапаса шкрябанув і норм на похмалос)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Токо шо сел покурил, потыкал 20 мин, разболелась голова... Нихуя не чудово
значить тобі не треба

курить! я завжди курю зранку один-два напаса. зараз намагаюсь перейти на стандарт 1 напас за 1 покур. бо щось багато курю навіть не накурює. осьо з гріндера півнапаса шкрябанув і норм на похмалос)
Повідомлення об'єднано автоматично:

значить тобі не треба
Мне теперь её как обратно в косой вдуть?

Соточку и настроичку)

Недавно зробив 2 ранкові жирні банки! Настрій мій відразу налаштувався на позитивний лад відчуваю як простимулювався апетит вже пора снідатки солоною вівсянкою з вареним яйцем
а лучше три чтоб прям ахуенно)

Я если утром курану то это всё день пропал , я никуда непойду и ничего делать небуду , буду курить дальше целый день и валяться на диване и улыбаться.

Назад
Зверху Знизу