LSD Vertigo Rainbow 220mkg від Acid Lord.

gelato56

Сектант
Повідомлення
40
Репутація
116
Вподобайки
43
Бали
38
Характеристики товара и тестера

1. Ник продавца или название магазина: Acid Lord
2. Ссылка на ветку продавца: https://labrc.name/forums/acid-lord...psixodelichni-gribi-dmt-2c-b-kijiv-poshta.51/
3. Вес пробника (для PRO-обязательно): Vertigo Rainbow 220mkg
4. Характеристики тестера (рост/вес/возраст/стаж употребления вещества): 189/110/26/7
5. Принятая дозировка, отличительная особенность ПАВ (запах, влажность, невысушенность или пересушенность, дробленый вид или целый): 110mkg Vertigo Rainbow, міцний картон стандартного розміру, без смаку та запаху.
6. Употребление других ПАВ: шишки по системі 6 років, хтз 300мг приблизно місяць тому.
7. Фото товара (для PRO-обязательно): аттач.

Всім ку) Це перший повноцінний тріп репорт, ще й на картонки. Делаем, когда не делали, як то кажуть. Приблизно років 5 тому я мав досвід з марками, це був Хоффман від досить відомого на той час шопу, проте самі марки були ніякі, тож після цілої 220 тріпу не було. Це вживання буду рахувати першим.
Вживаю досить давно та часто ґєнджу, можу поєднувати її з будь-якими повсякденними справами, вже звик. Був випадковий досвід вживання спайсу, було жахливо, дідько. Був в аду та ад був у мені. На цьому досвід вживання ПАР закінчується.

Шпеку стало мало. Вирішив переглянути, чим би ще "собраться в жменю". Відкидаємо хєматуру, недовгі роздуми, на ігрове поле кидається гральний кубик, на якому- марка. Беліссімо.
Небагато варіантів де Ліза мешкає. Замовив, сплатив. Прийшло замовлення за тиждень, особливо не поспішав помножитись елесдехай на ноль, тож не так були суттєві терміни доставки. Зібрались з друзями, які вже мали досвід з марками та іншими речовинами. Після ретельного вивчення питання та допомоги деяких Сектантів вирішив лупанутись половиною для початку, бо не мав уявлення, як діє речовина і не знав, як моя будка буде реагувати на щось, окрім шишок. Перечитав декілька репортів на Лабі, переглянув інфу в інеті, підготував голову та дім до тріпу, був заряджений на позитивну подорож, не думав про беди та щось погане загалом. Підготували якоря, декілька варіантів куди йти та що робити, якщо макітру папіздуєт по ожеледиці. Похавали з ранку піцу, бо ці амфітамінові два сандаля були не дуже в гарному стані. Після їжі вирішили, шо треба їсти картон.

photo_2024-11-26_15-21-40.jpg

11:40. Ріжемо цілу марку навпіл по діагоналі. Другу марку на 1\3 та 2\3 відповідно. Один з друзів, що має і більший досвід та більшу вагу обрав 2\3. Ми з'їли по половині.
Поки є час та голова поки на місці вирішуємо піти прогулятись з собакою до лісу поруч з будинком. Марки міцні, без запаху та присмаку. Поки йшли лісом за хвилин 45 марка розчинилась, я не поспішав її ковтати, тож просто тримав на язику до останнього.

12:20. Йду по лісу і відчуваю досить знайомий стан. Відчуття, як після кексів з бохами. Легкість в тілі, трохи починаю ловити тупнячок, проте з'явилась думка, шо це не тупнячок, а підвищена концентрація та цікавість до візуального сприйняття лісу. Всі замовкли. По очам хлопців бачу, що пєпєлатс починає летіти. Думаю, ура. Захотілось послухати Полумягкие. В голові легкість, думки легкі, невідчутні. Їх багато в голові летить, проте не концентруєшся на одній. Відчувається збудження мозку. До дому йшли всі мовчки. "Не подобрать словами definition, просто картинка high resolution"

13:15. Прийшли до будинку. Хлопці палять цигарки. Нікотин не палю, відходжу зазвичай від диму, проте в цей момент він дуже гарно клубнями розвіювався. Стою балдю. Відчуття спокійні, починає наліплювати будку, шось несеться. Зайшли, піднятись до кімнати. Вимкнули світло, чортівня, шош. Під'єднали альтернативні джерела енергії, включили музику і почали збирати дерев'яний конструктор, там де треба виламувати деталі та з'єднувати. Зрозуміли, що нам просто впадлу, бо інструкція на 60 сторінок, сам конструктор- корабель, з парусами, мачтами і всім, шо є на кораблі. Відклали. Тактильних змін не відчуваю, візуальних сильних також немає.

14:00 Почали дивитись фільм "Have a good trip" з субтитрами. Вже тут я не вивозив сам фільм. Я його переглядав, дивився відеоряд та читав субтитри, проте це не залишалось у пам'яті, мені було цікаво дивитись картинку, слухати звуки та своєю табурєткою летіти десь в самому собі, на фоні очима дивившись картинку. Фільм позитивний та не напряжний. Під фільм трохи підмазало та стало прохолодно. Маємо розслаблене тіло, більш чітку картинку світу, та більшу концентрацію. Дивлюсь у вікно, трохи дихає сусідній будинок та ледве мерехтить край картинки в очах. В голові все підряд і нічого одночасно, це як радіо, тобі доступні всі радіо станції, а ти обраєш яку слухати просто виловлюючи її з мозку.

15:00. Сильних візуалів не відчуваю. Вирішую дати напівкозацьку. Мабуть, 0.10-0.15 десь. Відчув дим, нібито він був не такий летучій, а більш важкий, більш вологий.
Було гарне рішення. Голова летить своїми думками, я сиджу прижатий до крісла. Знайшли відос на ютубі, гумористичного характеру, з нарізками мемів та обробкою. (Відео від
SHAPKA та Кель`). Випадково не побачили, що швидкість відео встановлена 1.25. Це роз'єбало нам каністру. Ми сміялись вже на третій хвилині так, що боліли м'язи живота та скули. Наліпило добряче. Відчуваю зміни в голові та тілі. Відеоряд заворожує, не так важливий його сенс та слова, адже вони не залишаються в пам'яті на довго, динамічна картинка- те, що треба.

16:40. Пішли гуляти з собакою. На вулиці дуже гарно. Ліхтарі, сніг, приватні будинки. Пройшлись повз ліс, вуличками. Той, що з'їв 2\3 трохи підварився. Ще на цьому відобразився вчорашній Фучік та декілька годин сну. На одній з ділянок йшло будівництво, робили дах двоє будівельників з ліхтарями на голові. Підпаяло його на цьому фоні трохи, шо вони про нас спілкуються та відганяють нас і ми йдемо швидко, тому що тікаємо від них. В той час, ми йшли швидко просто бо собака тягнула повідець. Фрекс зло, треба вночі спати. Захотілось послухати старого Копюшона та Базуку.

17:40. Прийшли додому. Дав напівкозацьку, бо попередній раз це було доречно. Голова летит поруч, віє вітер в голові, проте я можу його зупинити. Я можу перебрати декілька думок і розставити думки в порядку важливості. Шо несеться, пздц. Згадав про сет&сеттінг. Зрозумів, що цей світ мені абсолютно понятєн, я вже проживав його і всі питання та справи- це просто загони, до який потрібний інший підхід. Погуляв по будинку, все під контролем. Слухали музику, дивились ютуб и інколи спілкувались.

19:00. Хлопці поїхали додому. Фєновая яма до цього та недостатня к-ксть сну зіграли свою роль в цьому. Я вже був на спаді речовини. Зробив козацьку 0.2 та тихенько ходив по дому, як привид. Було все цікаво, звуки витонченні, намагався навіть не шорхати тапками. Залишок вечора провів з дружиною, обговорювали день, та намагались заспокоїти мою макітру. Ефекти були на спаді, однак я ще відчував присутність речовини в організмі.

03:00. Вдалося заснути, мозок заспокоївся. Увімкнув легенько розмовне відео на фоні та заснув після 2х0.2 через водний. Обережно, шмалюка нормально розганяє вже присутні ефекти лізера. Сон був міцний, снів не бачив. На наступний ранок прийшло усвідомлення тріпу, згадав, що навалило порядочно, хоча і не відчувається так сильно в моменті вживання. Напас з ранку теж навалив трохи сильніше звичайного.

Отже, для першого разу я познайомився з речовиною досить приємно, з нормального дозування та більш-менш нормальним сет&сеттінгом. Знаєте, наче нічого і не було такого, але було все. Будка летіла добряче. Незабаром планую спробувати 2\3, цілу картонку поки що не наважився. Не вживайте наркотичні речовини, це може нашкодити Вам та живим істотам навколо.

gelato56

Качество полученного пробника: 10\10
Общение с продавцом: 10\10
Качество стелса или месторасположения закладки: 11\10
Длительность выдачи пробника: (замовлення) 9\10
Вес пробника (соответствовал заявленному или нет): так.

Останнє редагування:
Трип охуенно и подробно описан, отдельно тащусь с манеры повествования, чего только стоит фраза "якщо макітру папіздуєт по ожеледиці." :aiwan-lol: :aiwan-lol: :aiwan-lol: тупо ржу

З почином все гарно описав як для першого ьріпу) 100 мкг ідеально для знайомств з кислячкою. На днях хочу закинути 220 ціляком)
Трип охуенно и подробно описан, отдельно тащусь с манеры повествования, чего только стоит фраза "якщо макітру папіздуєт по ожеледиці." :aiwan-lol: :aiwan-lol: :aiwan-lol: тупо ржу
Дякую, Сектанти, приємно читати Ваші відгуки на перший репорт!
Сподіваюсь, буду писати ще:)

Лайтовий , ламповий, поверхневий тріп)

Спало на думку, що було б цікаво читати цей експірінс саме з цілим папірцем та парою-трійкою напівкозацьких ) імхо сет грайливо напіздовував ожеледицю в усі спектральні куточки. Сетинг сам по собі відфільтрував шпекових камрадів десь в кулуари мачт з парусами. В будівельників позлітали б ліхтарі к херам а дозвілля з близькою людиною подарували яскраві відчуттяі незабутню гармонію.

Але приємно бачити такий підхід. Відповідальність та стриманість. Впевнений що в майбутньому будуть чарівні і незабутні тріпи. Всіх благ = )

Лайтовий , ламповий, поверхневий тріп)

Спало на думку, що було б цікаво читати цей експірінс саме з цілим папірцем та парою-трійкою напівкозацьких ) імхо сет грайливо напіздовував ожеледицю в усі спектральні куточки. Сетинг сам по собі відфільтрував шпекових камрадів десь в кулуари мачт з парусами. В будівельників позлітали б ліхтарі к херам а дозвілля з близькою людиною подарували яскраві відчуттяі незабутню гармонію.

Але приємно бачити такий підхід. Відповідальність та стриманість. Впевнений що в майбутньому будуть чарівні і незабутні тріпи. Всіх благ = )
Дякую за коментар! Гадаю, під цілим папірцем я навіть не мав би духу понюхати ковпака о_О.
Вважаю, ми все ж таки змогли подолати фаєрволл від шпекових камрадів і опинитись там, де потрібно... хоча, звідки мені знати, де потрібно:) Вірогідно, зхапав навички передавати та висловлювати емоції, щоб повноцінно передати досвід вживання:)
На тріп не було очікувань, та певної цілі (ну, окрім об'єбатись, очевидно (¬‿¬ ) ), тому що опиратися на досвід та тріпи інших людей не є універсальною правдою, тож треба спочатку спробувати- що воно є.

>Але приємно бачити такий підхід. Відповідальність та стриманість. Впевнений що в майбутньому будуть чарівні і незабутні тріпи. Всіх благ = )
>Дякую! Буду чекати на Ваш коментар до наступних репортів хД. Миру.

Назад
Зверху Знизу