LSD-25 KissMyAcid aka кислотний заглюч

newfag

Сектант
Повідомлення
108
Вподобайки
189
Репутація
310
Бали
234
Завʼязка (але не з наркотой)🥱

Абсолютно скучної робочої суботой я перед зміною покурив спайсухи месного синдиката з кентами і пішов киснуть томну заводську зміну…
IMG_2500.jpeg
Згодом подумавши, що хулі киснуть без кислого я закинув марку на початку робочого дня, грубо о 8:15😋

👹Тріп🧬
IMG_2501.jpeg
camphoto_684387517.jpeg
Вживав класично - сублінгвально і картон проглотив
Перші ефекти наставали вже через 10 хвилин:
- розслабленість і дофімінове піднесення супроводжується лугким відчуттям ватності у кінцівках і легкістю всієї, тільки що нагруженої, голови
- хвилювання про сьогоднішню зміну стерлось дуже швидко разом із зарядом гарного настрою від вечелящого картону
- вхід доволі плавний, без різких бажань валятись на підлозі чи відкисати у ліжку, продовжуєш робити те, чим був зайнятий до того але вже з кардинально іншою картиною довколишніх людей і предметів
- спілкуючись із колегами і друзями вони помітили зміни у поведінці, але спихнули все на накурку😝

ГА-ЛЮ-НИ
найжаданішою частиною тріпу або так зване плато настигло мене через 1:30 від перших змін свідомості і самопочуття.
Ввімкнувся режим колейдоскопа у будь чому на чому я намагався сконцентруватися🤯
Пішов на перерву покурить сіжку і кайфануть на шматочок природи біля роботи
Підізвав кента зі словами

Ди, тіп біжить від тентаклей!
Ти уєбався, це грязь)
Та, все одно не поймеш😝
Почав показувати трезвому кенту шо таке lsd trip 4k і перше що знайшов дуже схоже
IMG_2502.jpeg
він каже ага, поняв🙃
кажу тепер викупай прэкол - я ставлю відео на паузу і кажу: картинка статична?
він каже - ну канеш, на паузі ж
А в мене нє🤩🤪
Так я плавився і не міг нормально паять бо не розумів чи припаявся компонент, бо як тільки починав концентруватися в будь якій точці - пливло все і перепліталось🫠
Кайфував так активну фазу тріпу, а саме майже 3.5 години я зрозумів шо треба збирать кабіну і останній нервові клітини аби не прошляпить повний робочий день

Підсумок:
Картон від кісулі - це якість у всіх сенсах, від відчуття безмежної ейфорії а також приємне спілкування з сапортами і ціни теж людскі за такої якості продукт😏

Товар - 10/10
Підтримка - 10/10
Клад - попередній пост по вирішеним ненаходам підтверджує, що за шо уплочено, то проглочено🤪🥳
Загальне враження- 9/10 чисто за то шо на роботі схавав)

Завʼязка (але не з наркотой)🥱

Абсолютно скучної робочої суботой я перед зміною покурив спайсухи месного синдиката з кентами і пішов киснуть томну заводську зміну…
Переглянути вкладення 106590
Згодом подумавши, що хулі киснуть без кислого я закинув марку на початку робочого дня, грубо о 8:15😋

👹Тріп🧬
Переглянути вкладення 106608
Переглянути вкладення 106609
Вживав класично - сублінгвально і картон проглотив
Перші ефекти наставали вже через 10 хвилин:
- розслабленість і дофімінове піднесення супроводжується лугким відчуттям ватності у кінцівках і легкістю всієї, тільки що нагруженої, голови
- хвилювання про сьогоднішню зміну стерлось дуже швидко разом із зарядом гарного настрою від вечелящого картону
- вхід доволі плавний, без різких бажань валятись на підлозі чи відкисати у ліжку, продовжуєш робити те, чим був зайнятий до того але вже з кардинально іншою картиною довколишніх людей і предметів
- спілкуючись із колегами і друзями вони помітили зміни у поведінці, але спихнули все на накурку😝

ГА-ЛЮ-НИ
найжаданішою частиною тріпу або так зване плато настигло мене через 1:30 від перших змін свідомості і самопочуття.
Ввімкнувся режим колейдоскопа у будь чому на чому я намагався сконцентруватися🤯
Пішов на перерву покурить сіжку і кайфануть на шматочок природи біля роботи
Підізвав кента зі словами

Ди, тіп біжить від тентаклей!
Ти уєбався, це грязь)
Та, все одно не поймеш😝
Почав показувати трезвому кенту шо таке lsd trip 4k і перше що знайшов дуже схоже
Переглянути вкладення 106598
він каже ага, поняв🙃
кажу тепер викупай прэкол - я ставлю відео на паузу і кажу: картинка статична?
він каже - ну канеш, на паузі ж
А в мене нє🤩🤪
Так я плавився і не міг нормально паять бо не розумів чи припаявся компонент, бо як тільки починав концентруватися в будь якій точці - пливло все і перепліталось🫠
Кайфував так активну фазу тріпу, а саме майже 3.5 години я зрозумів шо треба збирать кабіну і останній нервові клітини аби не прошляпить повний робочий день

Підсумок:
Картон від кісулі - це якість у всіх сенсах, від відчуття безмежної ейфорії а також приємне спілкування з сапортами і ціни теж людскі за такої якості продукт😏

Товар - 10/10
Підтримка - 10/10
Клад - попередній пост по вирішеним ненаходам підтверджує, що за шо уплочено, то проглочено🤪🥳
Загальне враження- 9/10 чисто за то шо на роботі схавав)
Честно говоря я не поняла это у тебя три или просто рассказ как ты провёл день.
Если рассказ+++🤣
Если трип то такое

Честно говоря я не поняла это у тебя три или просто рассказ как ты провёл день.
Если рассказ+++🤣
Если трип то такое
чого не хвата?
Повідомлення об'єднано автоматично:

шо сказать про картон можна я все сказав, товар як нада з усіма витікаючими

чого не хвата?

шо сказать про картон можна я все сказав, товар як нада з усіма витікаючими
Посмотри посчитай как на этом форуме составляется трипы. Как по мне он не полный. Я уверена что можешь доделать поярче 🔥🔥🔥

newfag

Балів: 10
Посмотри посчитай как на этом форуме составляется трипы. Как по мне он не полный. Я уверена что можешь доделать поярче 🔥🔥🔥
так якщо тріп писався онлайн, чи ти за таймінги що вони не поминутні, хз
я передав враження, але без скрупульозного видрочування мікромоментів, хто не пробував, я вважаю по репортажу зрозуміє дію речовини)

так якщо тріп писався онлайн, чи ти за таймінги що вони не поминутні, хз
я передав враження, але без скрупульозного видрочування мікромоментів, хто не пробував, я вважаю по репортажу зрозуміє дію речовини)
Так я и сказала как рассказ мне очень понравился 👍🔥🔥🔥

я інженер, далеко від класних описів і тд, тож не буть мені репортером

Что за магаз???
Ветка на него???
До этого ты юзал или нет
Примерная твоя кубатура. Что узнаем хоть примерно на какие объёмы такое действие

я інженер, далеко від класних описів і тд, тож не буть мені репортером
Недооцениваешь ты себя)🤗

А как работа работается в таком режиме? Я никогда не триповал во время работы бо: 1) работать тяжело под кислотой, 2) а зачем работать под кислотой и перебивать весь кайф трипа ебаной работой?

А как работа работается в таком режиме? Я никогда не триповал во время работы бо: 1) работать тяжело под кислотой, 2) а зачем работать под кислотой и перебивать весь кайф трипа ебаной работой?
та я на роботі і тусі єбашив і соль курив і кислотой закидувався і под мефом ганяв суєту, просто прікол, не болєє, ну і розуміння чи я зможу зібрать кабіну в будь якій ситуації, сьогодні ледве-ледве вийшло

Что за магаз???
Ветка на него???
До этого ты юзал или нет
Примерная твоя кубатура. Что узнаем хоть примерно на какие объёмы такое действие

Недооцениваешь ты себя)🤗
доредачу зранку і знов попрошу пройти твій апрув🤙

та я на роботі і тусі єбашив і соль курив і кислотой закидувався і под мефом ганяв суєту, просто прікол, не болєє, ну і розуміння чи я зможу зібрать кабіну в будь якій ситуації, сьогодні ледве-ледве вийшло
Все одно якось дуже дивно, але хто я такий щоб засуджувати. Якщо роботодавець не помічає різниці в результаті праці, то тоді все ок

Все одно якось дуже дивно, але хто я такий щоб засуджувати. Якщо роботодавець не помічає різниці в результаті праці, то тоді все ок
ну сьогодні саме під кислим було дуже важко вийти в кпд, тут я згоден, плюс їдучи з роботи я перечитував чат і викупав шо сменщик за мною доробляє плати і мене за це ще завтра вздьорнуть, але я приняв рішення : захотів заюзать - похуй дим, буду пагібать молодим

о, з чату прям в гілку, снова здрастє як то кажуть)

Психота действует на всех одинаково, не зависимо от массы тела. Тут важный момент скорее в толере, но и толер от психоты вырабатывается не так как от другой наркоты

Назад
Зверху Знизу