Любов.Смерть.Роботи

трікстер

У меня не покупать!
Повідомлення
743
Репутація
1 922
Вподобайки
1 555
Бали
874
1736240538325.jpeg

Антологія короткометражних мультфільмів, знятих різними анімаційними студіями на будь-яку тематику, але в кожній серії має міститись хоча б одна тема з трьох - Любов.Смерть.Роботи.

Переваги:
- Кожна серія ~10хв і не треба заліпати на годину;
- Серії незв'язані між собою і можна дивитись хоч з кінця, або випадкові серії - нитку сюжету не втратиш;
- Деякі серії довжиною у 7 хвилин залишають більше їжі для роздумів, ніж двохгодинні сучасні фільми;
- Можливість споглядати калейдоскоп анімаційних стилів і жанрів, зібраних у антологію;

Недоліки:
- З другого сезону значно менше вау-серій, але вони є;
- Воно кінчається швидко((

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Останнє редагування:
Первый сезон точно смотрел, а второй точно закачивал, а вот досмотрел или нет не помню.
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Наиболее понравились серии с вот этими роботами.

- Кожна серія ~10хв і не треба заліпати на годину;
Це плюс тільки для покоління тіктоку яке не може хоть на чомусь увагу зосередити більше чим на пару хвилин. Заїбало що все скорочують. Ті ж серіали по 8 серій сезон і раз в пару років виходить. В чому проблема робити як раніше по 20+ серій і новий сезон щороку, технології ж тільки розвиваються
Наиболее понравились серии с вот этими роботами.
В 3 сезоне одна из серий тоже про них

Це плюс тільки для покоління тіктоку яке не може хоть на чомусь увагу зосередити більше чим на пару хвилин. Заїбало що все скорочують. Ті ж серіали по 8 серій сезон і раз в пару років виходить. В чому проблема робити як раніше по 20+ серій і новий сезон щороку, технології ж тільки розвиваються

В 3 сезоне одна из серий тоже про них
Ты имеешь что-то против тик тока? Как ты посмел затронуть в таком контексте эту священную соц сеть. я знаю людей которые за тик ток готовы на многое, лучше не проверяйся

Ты имеешь что-то против тик тока? Как ты посмел затронуть в таком контексте эту священную соц сеть. я знаю людей которые за тик ток готовы на многое, лучше не проверяйся
Имею. Хуйня деградантская этот тик ток

Назад
Зверху Знизу