• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

Леопард

• Автор теми Kate
  • Дата створення

Kate

Посвященный
Повідомлення
780
Репутація
2 376
Вподобайки
1 651
Бали
1 030

Бля звучит интересно,текст неплохой, но не моё)

И про фиолетовые пятна)
Ну дивлячись що людина слухала перед цим треком, за пару хвилин до цього слухав «Loqiemean-METALHEAD», то Леоардик вже не качнув.
Може після Kalush зайшло б

Ну дивлячись що людина слухала перед цим треком, за пару хвилин до цього слухав «Loqiemean-METALHEAD», то Леоардик вже не качнув.
Може після Kalush зайшло б
Кст охуенный трек локимина. Особенно финальный парт так сказать)

Якісь піздостраданія про не взаємну любофффф
Фіфті-фіфті, кажись, взагалі то так звучить не типово, подача хоч і не до вподобання, але в силу нетипового звучання і дорослого текста, як для перших спроб, хоча вони ніяк не перші. Короче скоріше гуд, ніж бед, бо бед - потрібно аргументувати, чого я не хочу робити, бо потрібно буде зрозуміти текст

И про фиолетовые пятна)
Не чув, не чув про колір, лише про пятна, та не зовсім зрозумів цей панч і ось прочитавши твій комент - ще менше розумію, що він мав на увазі, (скоріш це просто епітет) але розумію, що трек дослухав, але цей момент, що теж мене зацікавив - не закінчився

• Вподобайка
Реакції: Kate
Назад
Зверху Знизу