Куплю верифікацію на крипто-біржах

bettercall

У меня не покупать!
Повідомлення
1
Репутація
0
Вподобайки
5
Бали
3
Салют)

Вирішив спробувати зайнятися тестнетами, і мені потрібні люди, які готові за винагороду пройти верифікацію (Це можна зробити буквально за декілька хвилин).

Біржі: OKX, BYBIT, BITGET (у майбутньому можу звернутися ще з іншими біржами). За проходження однієї верифікації готовий платити 6$ — можна пройти одразу кілька.

Для верифікації можете використати водійське посвідчення.
Можливо комусь ціна може здастися занадто низькою, але верифікації збираю для себе, розуміючи що нічого мутного на аккаунтах робитися не буде. Та і можливо комусь допоможу докласти пару гривень на баночку :)

Мій тг:
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Салют)

Вирішив спробувати зайнятися тестнетами, і мені потрібні люди, які готові за винагороду пройти верифікацію (Це можна зробити буквально за декілька хвилин).

Біржі: OKX, BYBIT, BITGET (у майбутньому можу звернутися ще з іншими біржами). За проходження однієї верифікації готовий платити 6$ — можна пройти одразу кілька.

Для верифікації можете використати водійське посвідчення.
Можливо комусь ціна може здастися занадто низькою, але верифікації збираю для себе, розуміючи що нічого мутного на аккаунтах робитися не буде. Та і можливо комусь допоможу докласти пару гривень на баночку :)

Мій тг:
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Лох не мамонт
Лох не вымрет

Дядь, я продавал по 30-50$
Скупам этих тем
Не жени 6 баксов

OKX, BYBIT, BITGET (у майбутньому можу звернутися ще з іншими біржами). За проходження однієї верифікації готовий платити 6$ — можна пройти одразу кілька.
Конечно давай полетели. За 3 биржи это сколько 18 $?
TPEoqUyWZ7HHcJvUts311PB6PteWve7Kot
Скидывыю кош на оплату, после оплаты скинь хеш и я в личку тебе отправлю данные по верефицированным акаунтам с селфи и доками номером почтой

Назад
Зверху Знизу